Merhaba,

Uzun zaman olmuş konu acmayalı.
Eşimle ortak sadece ev yaşantısı kaldı. Surekli mobbing yapıyor ama asla farkında değil, bana yardım ediyor ama cok az hep tek başımayım, 9 yıllık evliliğimizde toplasan 10 kere akşam yemeği yapmamıştır. Calışan, kendi ayakları ustunde duran bi kadınım.
Bugunden ornek bi kesit anlatayım, oturmuş işyeri bilgisayarına online bi oyun yuklemiş counter strike oynuyor (15-25 yaş aktivitesi, kendisi 37 yaşında), neyse ortalığı supurcem yatağın altını supurecektim yatağı ceker misin dedim. Noluyo ya beni rahat bırak, git başımdan, cenesine s.ctığım demeye başladı, ben de ona bağırdım yalan değil. Sonra akşam uzeri uyumuş hic kaldırmadım, yemeğimi yaptım cocuğumla beraber yedik. Kalktı, birşey olmamış gibi yemek yiyelim dedi, biz yedik dedik gitti yedi yemeğini. Geldi birşey olmamış gibi cay yapmış yedik ictik, saat 11 gibi yine başladı oynamaya gecenin bu saati hala oynuyor cat cat mouse sesini duyuyorum..
Anlatmak istediğim şey, hic ama hic mutlu değilim, bunu kendisiyle paylaştığımda, bi elin yağda bi elin balda aşırı rahatsın vs diyor. Maddiyatı soyluyor. Cocuğumuz 7 yaşında ve hala benle uyuyor, soyluyorum bak cocuk kac yaşında bizim beraber yatmamız lazım diye, evet bu konuyu cozmemiz lazım diyor her seferinde. O yuzden bi daha bu konuyu acmama kararı aldım, cocuk buyuyene kadar yatsın benle madem...
Bana aşırı kotu davranıyor ama asla bunun farkında değil. Devamlı birşeylerle sucluyor, surekli kavga ediyoruz, bazen psikolojisi bozuk mu acaba diyorum, esprileri bile benle dalga gecme ile alakalı bana guluşu bile beni aşağılar gibi, bunları kendisiyle konuştum, aşağılık kompleksi var sen se o zaman diyor. Cekilecek gibi değil.. Artık omrumu cok zor geciriyorum, aile terapistine gidelim dedim, sen git benim problemim yok diyor. Boşansam ailem yuzume bakmaz, sahip cıkmaz, işin icinden cıkamıyorum, ben bu adamla cok mutsuzum.
9 10 senelik evli ciftlerin rutinleri de boyle mi, yoksa bizim ilişkimiz mi anormal?? İşin tuhafı, başka insanlara karşı cok iyi, cok cozumcul, cok yapıcı, cok verici. Benim sucum ne?