Daha onceki konularımdan biliyorsunuz şafi mezhebi yoğunluklu kucuk bir şehirde kopeğimle yaşıyorum. Bu durumdan kaynaklı cok dikkat cekiyorum. Tabi dikkat cekince nefes alsın yeter tipi insanlardan surekli eklemeler istekler vs.. neyse tabi tanimadiklarimi onaylamiyorum. Arada ısrarla rahatsız edenler cıkıyor engelliyorum muhattap olmuyorum kimseyle.
Gecen gunlerde biri arkadaşıma mesaj atmış benimle konuşmak istiyormuş diyeceği varmış,bende benimle konuşmak istiyorsa sana neden yazıyor dedim. "x girip cıktığı evlere dikkat etsin kamera var" demiş. Arkadaşımda buna inanıp bana soruyor. Senin girip ciktigin erkek evleri var mı oldu mu burada diyor yok diyorum emin misin diyor. (Sadece bir tane ortak erkek arkadaşımız var,onun evine de ara sıra genellikle de grupca gidiyoruz.) Bir de gidip bunu yazan adama x'le konuştum yok oyle bir şey diyor yazmış. Adam da neden yalan soyluyor falan demiş. Neyse adamın zaten ne olduğu belli diyeceğim bir şey yok. Ben arkadaşıma kızdım adama sanane sana ne oluyor diyememis mi. Biri benim arkadaşım hakkında boyle dese sanane ya da banane derdim engellerdim. Bir de kız beni sorguluyor. Ortak erkek arkadaşımızla arana mesafe koy bence dedi hayır onunla ne alakası var dedim. Bozuldu sanki o erkek arkadaşımı ona tercih etmişim gibi algıladı. O gunden beri de soğuk yapıyor. Neymiş adam beni iyi niyetle uyarıyormus. Ya arkadaşlar gercekten oyle bir şey olsa bile kime ne yani benim hayatım. Tanimadiklarimi kabul etmiyorum mesajlara da cevap vermiyorum adam da muhtemelen bana ulaşamayınca arkadaşıma yazmıs. Yani bana ulasamazsa arkadaşıma yuruyecek. Senaryo belli. Hala bana adam iyi niyetle uyardı falan diyor. Burada soğuk yapması gereken ben değil miyim ?
.