Merhaba, biraz ic dokmek biraz da dertleşmek istedim sanırım. Yazmak iyi gelir dediler ben de buraya yazıp kendimle yuzleşmek istedim. Konu biraz uzun o yuzden lutfen maruz gorun.
Yedi ay kadar once cok etkilenerek, tanıdıkca daha cok severek başladığım bir ilişki. Ne yazık ki bu yedi ay icinde elimde olmayan sebeplerden dolayı oldukca huysuz, sabırsız davrandığım zamanlar oldu. Babayı kaybetmek, en yakın arkadaşımın ayırmak icin soylediği yalanlar, calışmamı istemediği icin işten ayrılmam.. altı ay sadece ılgısını bana verdı. bana karşı ne kadar sabırlı davransa da en sonunda dayanamadı ve son haftalarda o da bana karşı bıkkınlık/ yorgunlukla biraz agresifleşmeye/ tahammulsuzleşmeye başladı. Benim de onun da sinirleri gergindi. Aramızda aldatma/ ihanet gecmedi. Son kavgamızda ara vermek istedi ama ben kaybetme korkusuyla konuşmaya devam etmek istedim. O sakinleşmek istedi. Ben ise hırcındım hem cok seviyordum hem de iyi değildim. Akşamustu bana mutlu olamayacağımızdan korktuğunu soyledi. O gece ablam karnındaki yedi aylık bebeğini kaybetti. Bebek zaten sağlıklı değildi ablam bir şekilde atlattı ama hepimiz cok cok uzulduk. Ve o geceki konuşmada benden soğuduğunu, misafirleri olduğunu ve kavgalardan bıktığı icin duşunmek istediğini soyleyerek bitti. Cok uzgundum zaten, ona neden bana şu an ben boyle bir durumda iken bunları bana soylediğini sordum. Cevap olarak sormasaydın sende ne hissettiğimi dedi. Gercekten kızgındı sanırım. Yedi ayın birikmiş yılgınlığı vardı uzerinde. Daha sonra da ailem istemiyor kavga ediyoruz surekli diyerek bitirdi. Ben de saygı duymaktan başka bişey yapamadım. Zaten son iki mesajıma da cevap vermedi. Ve o gece bitti.
O akşam arkadaşlarıyla sohbet ettiğini, kafa dağıttığını ve neşeli olduğunu oğrendim. Belki de ici değildi bilmiyorum. Ben ise birkac gun cok cok uzgundum ablam icin. Sonrasında da ilişki icindeyken birkac gun once kıskanıp kavga ettiğim bir kızla konuşmaya başladığını.. sonra başka şeyler duydum ama onemsemedim. Ablamın uzuntusu ilk zamanlar daha ağır basmıştı elbette ki. Belli ki o da kafa dağıtıyordu zaten soğuduğunu soyleyerek bitirmişti. Ben bitirirsem gercekten biter demişti, haklıydı.
Aradan on iki gun kadar gecti. Ablam kendine gelmiş hayırlısı buymuş demişti, ben ise sakindim. Ablam rahatladıktan sonra ben de rahatlamıştım. Bir akşam benimle İletişime gecti ve tekrar konuşmaya başladık. Ama garip bişeyler vardı. Ayrılık suresince başka ortamlara girmiş ve kadınlarla iletişim şeklini/ sıklığını değiştirmişti. Karşımdaki adamı tanımakta zorlandığım icin biraz temkinli yaklaşmaya başladım. O sırada başka bir kadın icin denizle olursa olur olmazsa haftaya bu kadınla buluşurum dediğini oğrendim. Bu sırada ailesinin istememesinin yalan olduğunu ve ben onun daha onceki kavgalarda canını yaktığım icin canımı yakmak icin soylediğini itiraf etti. Artık kavga etmiyorduk ama surekli başka kadınların konusu geciyordu ortamlarda. Gerci coğu da iftiraydı. Ona onlarda ne aradığını ben de ne aradığını merak ettiğmi ve rahatsız olduğumu soyledim. Dikkat edeceğine soz verdi. Ertesi gun zaten buluşacaktık. Ama o gece ben uyardıktan sonra bir kadınla buluşma planları yaptığını ve ctsi akşamı ben ararsam ananesinde olduğunu soyleyip kapatacağını ve geceyi onunla gecireceğini oğrendim. Beni saklamıyordu kimseden ama benimle goruşme heyecanı yerine onu uyardığım halde sonra bunu yapması kalbimi kırdı. Ben iki gun ağladım o ise bir yandan beni ararken bir yandan o kadınla iletişimini arkadaşca surdurdu benim gorebileceğim şekilde. Pazar gunu ailemle tanışmak istiyordu. Carşamba ve perşembe ağlayarak gecti ve kadının kendisini kandırdığını/ libidosuna yenik duştuğunu soyledi. Soz verdi. ben perşembe akşamı onu arayıp ne yaparsan yap ozgursun ama pazardan sonra tek bir başka ism duymak istemiyorum dedim. Elimden başka bir şey gelmiyordu. Bizim aramızda cinsel bir munasebet konusu bile gecmemişti zaten. O da beni cuma akşamı arayarak kimseyi istemediğini, duzeldiğini ve benimle yeni bir hayata başlamak istediğin soyledi. Altı ay boyunca aldatmadığına emindim. Cuma gecesi duşundum ve ctsi gunu goruşup buluşmaya karar verdim.
Ctsi sabah arayıp cağırdım, artık guvendiğimi ve boşlukta olduğu icin yaptığını soylediği şeyleri yapmayacağına inandığımı soyledim. Bana o akşam icin askerden gelen arkadaşı ile planı olduğunu ve kız arkadaşlarımda kalmamı soyledi. Sesim duştu ama tamam dedim. Daha sonra aralarda arayarak neşelendirmeye calıştı. Beş altı saat kadar sonra da bana akşam buluşabileceğimizi soyledi. Benim kız arkadaşlarım gelmek uzereydi o yuzden bana birkac saat musade etmesini istedim. Akşam seninle goruşuruz ben onlarla kalmam dedim ama o da akşam arkadaşıyla bir saat olsa goruşmek zorunda olduğunu ve onbirden sonra gelebileceğini soyledi. Ben on dedim o on bucuk dedi derken telefon yarın goruşuruz madem diyerek kapandı. Meğer o gece başka planlar yapılmış başka kadınlarla iki arkadaş. Ben bunu oğrendiğimde bana pazara kadar musade etmiştin bende plan yapmıştım bozamadım sabah ama sonra vicdan yapıp iptal ettim seni aradım dedi. Benimle telefonu kapadıktan sonra kızlara buluşuyoruz demiş. Belki de son anda gitmekten vazgececekti cunku kızlara oyle demiş. Ben oğrendikten sonra da kızlara zaten oğrendi arkadaşları yanında teselli ediyordur ben bu akşam zehrim atıp goruşeyim sizinle, deniz bu gece zaten aramaz demiş. Carşamba gunu icinde zaten ayrı bir plan yapılmış ama ona hic girmek bile istemiyorum.
Pazar gunu defalarca aradı beni, buluşmak istedi. Ben de ikna oldum sonunda ama sonradan akşamında oğrendim ki pazar sabahı da bu kadını arayıp arkadaşının gelip gelemeyeceğini sormuş. Carşamba gunu icinde yine denizle barışırsak barışırız demiş gelmem ama barışmazsa bakarız demiş. Ama ondan sonra ben yokum demiş.
Şimdi iki gundur cok pişman ve libidiosuna yenildiğini soyluyor. Ailem ise tanışmak icin cuma gelmek istiyor. Ben cok seviyorum bir yandan ama diğer yandan guvenemiyorum ve cok korkuyorum. Başka kadınlar bir yana ben oğrendikten sonra o gece ağlarken benim icin arkadaşları vardır aramaz zaten bu gece deyip goruşmeye devam etmek istemesi kafamı cok karıştırıyor. Uc defa soz verip buna devam etmesi.. Annesi de dunya tatlısı aradı beni bugun duymuş olanları ve cok uzgun. Altı aydır en kotu anlarımda yanımda oldu cok huysuzluk ettim ona karşı son aya kadar alttan aldı ve gercekten aldatmadı ama ayrıldıktan sonra kızlarla olan sohbetlerı ardından on gundur olanlar.. kafam cok karısık ben buyutuyor muyum herseyı yoksa mutsuz mu olacagım ılerıde? Kendımle yuzlesmekte zorlanıyorum gurursuz muyum? Beni sevdiğine eminim ama ne yapacağımı bilmiyorum