En yakının toksik bir insansa nasıl kacabilirsin ki. (Abla)
Ustelik rahatca hakaret ediyor, ertesi gun geri birşey dememiş gibi samimiyet bekliyor. Uzak durmak mumkun değil arada bağ var sınır koymak mumkun değil cunku hep kendisi haklı hakaret de etse haklı cunku haketmişiz. Başka şehire gitmeyi duşunuyorum dediğimde bile bende gelirim aynı yere taşınırım yalnız mı kalacam diyen birisi, halbuki ben ondan kacmak istiyorum.
Neden yine konuşuyorum bazen gercekten yalnız kalıyor diyorum ne olursa olsun iletişime ihtiyacı var yoksa daha da kafayı yer diyorum. Sonucta kan bağı var. Bu kadar da yuz ustu terk edemiyorum. Gercekten psikolojik sorunları var olduğunu duşunuyorum.
Surekli benimle kıyas yapıyor. Geriliyorum, senin kocan da boyle yapmış olsa napardın diyor. Halbuki ben eşime onun eski eşine dediği bir lafı soylesem belki kıyamet kopar oyle diyeyim. Herşey karşılıklı diyorum. Empati yeteneği yok bence karşıdaki buna uzulur ya da unutmaz bu lafımı diye duşunmeden konuşuyor.Bunlar karşılıklı idare etmekle oluyor tek taraflı değil diye anlatıyorum. Cunku yeniden evlenmek istiyor.
Boşandığı icin, kendisi muhtac olduğu icin eziliyormuş, evliyken ona saygı duyuyormuşuz. Alakası yok evlenmeden once de sorunluydu, sonrası da sadece evliyken biraz da olsa uzaktı ve idare ediliyordu evine birşey yansıtmasın diye. ailemin maddi destek vermesi gerekirmiş. Yoksa delilik yapıp olmayacak biriyle evlenirmiş bu da bizim sucumuzmuş Vs. Vs. Vs.
Herşey değişir diyor bugun koruduğun ailen yarın baş duşmanın olur falan diyor buyuk konuşma bu hayatta diyor tum bunlar beni cok geriyor. Aynı şekilde eşine de cok guvenme ne olacağı belli değil diyor. Beynime girmeyi de başarıyor. Bende de kaygı sorunları var zaten.
Yani ailemin de yetiştirme tarzında illa ki sorunlar olmuştur. Şimdi psikologlar herşeyi aileye bağlıyor. Ama ben bir insanın bazı şeyleri duşunecek kadar beyninin calışabildiğini duşunuyorum. Ya da gercekten empati eksikliği beyinle alakalı gercekten birşey eksik olabilir. Mesela benim de ozguven eksikliğim var cunku ben okul cağına kadar dışa kapalı yetiştim buna bağlıyorum. O daha farklıydı ozgurdu. Ama ben surekli ailemi suclamıyorum gidip gidip laf saydırmıyorum seviyorum onları.