Az once oğlumla markete gittik kızı az cok tanıyorum aramızdaki diyalog şoyle

Kız -naptin abla goturdunmu oğlunu doktora konuşması icin

Ben -goturdum atipik otizm den supelendi doktor, ozel eğitim gorucek

Kız -abla ben rehabilitasyon merkezinde calıştım cocuklara kotu davraniyorlar tv izletiyorlar kendi haline bırakıyorlar birşey yaptıkları yok,ben canım sıkıldığı icin cocuklara kitap okuyayım dedim bana bırak boşver okuma dediler benim psikolojim bozuldu orda cıktım.senin cocuğunun konuşmaktan başka bı sorunu yok belli. zihinsel engelli değil bence gonderme

Ben-nasil ya gercekten bunlarmi oluyor ama doktor soyledi yapacak biseyim kalmadı ben zaten gidip gorucem yerini tanıdık bir oğretmen var o bana bir rehabilitasyon merkezi onericek hastane işi bittikten sonra az cok fikir yuruturum zaten orda .birde doktor bana zihinsel engelli cocuklarla değil onun gibi konuşma gecikmesi olan cocuklarla olacağını soyledi .hepsinin eğitimi farklı heralde dedim

Kız - ozman oğretmenin dediği yere git bir bak sen bilirsin abla inşallah iyi olur

Sonra cıktım ben marketten ama kalbim nasıl carpıyor ihtimali bile beni korkutuyor.ben doktordan geldimden beri bikere bile o TV acilmadi kablosu kopardım zaten. Ee zaten doktor ustune basa basa tv izlemicek dedi .ben cok korktum kızlar .varmı boyle şeyler.birde daha bugun bir oğretmenle aramızda bu konuşma gecti.iyi bir kadına da benziyor onun onerdiği yeremi baksam.kurumu secmek benim elimdemi gercekten hic bir bilgim yok .... Siz ne diyosunuz