2 sene once eşimden ayrıldım , kayınvalide sorunu ve eski eş kişisinin sorumsuz davranışı, bana sahip cıkmayışı ve annesinin kuklası olduğu icin kayınvalideyle beraber yaşadığımız evden ayrıldım belki herşey duzelir, gelip ozur diler diye duşunuyordum başta pişman oldu hayatını muaf ettim falan dedi uzulmuş guya ağlıyordu ama annesini gecemezmis tamamen ayrıldık, psikolojim bozuldu başka birinle sosyal medyada fotoğrafını gordum bende kayış koptu , uzun uzun mesaj yazdım aradım acmadı yediremedim kendime boyle birakilmayi ben bunu hic hak etmedim ki , onlara karşı hicbir yanlışım olmadı sadece bir yuva istedim oturup duzenimizi kurmak icin, cok sevdim onu ilk kez aşık oldum , neyse arayınca mesaj attı arkadaşın sevgilisi o dedi hem biz ayrıldık artık dedi, evet ayrıldık ama dune kadar benimle konuşuyordu hani hayatımı muaf ettiğini soyluyordu bana, sonra ben kızı ekledim anlattım , kız yalan yok benimle cıkıyordu dedi ama ben seni bilmiyordum bugun ogredim dedi ,kıza demiş ki bn onun icin borca girdim, ev eşyası aldım ev tuttum o beni bırakıp gitti demiş oyle birşey yok , bn kıza anlattım kız bunu sildi , sonra karaktersiz eski eş bana mesaj attı herkes yaşadığımiz olayları bilmesinmiş, sen benim hakkımda oyle konuşursan bende herşeyi anlatırım dedim , bana yazmış sen burnunu sokmazsan ben seni hic anlatmam dedi , birde bana sen nasıl bir insan oldun boyle diyor, ne yapacaktım beni boyle bırakıp gitti, mutluluklar mi dilicektim birde, ben ne yapmışım ki nasıl insanmışım ihanet eden sanki benim, kıza evlenip ayrıldığını soylemicekti yani bende seni Allaha havale ediyorum nasıl bilirse oyle yapsın dedim sen beni cok aricaksin demiştim oda karşılık olarak ben seni aramam, sende beni arama dedi, sonra beni engelledi heryerden kızla tekrar takiplesmeye başladılar Şubat ayından beri beraberler benim bildiğim tabi , daha onceside vardır arkadaşımın demesi araları gecen gun bozulmuş ama tekrar barışmışlar iki gunde, bana donsun istemiyorum ama pişman olsun, belki kotuluk olarak goruceksiniz ama mutlu olsun istemiyorum, uzdukleri kadar uzulsunler istiyorum, biliyorum bana geri donmucektir ama bir gelse bende onun yuzune kapıyı kapatsam huzur bulucam, ama ben bu kadar vefasızlık gorucek ne yaptım ona cok sevdim herseyine tmm dedim sadece onu mutlu etmeye calıştığım icin mi bu nankorlugu gordum , geriye icimi burkan Bir huzun kaldı kırgınım ve yapabileceğim birşeyde yok ( Arkadaşlar yanlış anlamayın ben ayrıldıktan sonra kimseyi benimle tekrar barışması icin zorlamadim, zorla yakasına yapismadim hergun kendisi mesaj atıyordu , ben yazmayınca sitem ediyordu aynı şehirde değiliz bile ,bende belki duzelir diye konuşurken fotoğrafta bu kızı gordum , fotoğrafta 2 erkek birde o kız vardı, arkadaşımın sevgilisi dedi inanmadığım icin kıza sordum , benim bozulduğum nokta başkasınla ilişkiye başlamış ama hala benimle konuşuyor olması hayal kırıklığına uğradım , benim tek sucum ayrıldıktan sonra onu engellememek oldu bunun icinde cok pişmanım kızı oğrendiğimden beri onların ilişkisine hicbir zararım yok benim , kimseyi taciz etmiyorum.)