Selamlar herkese ben nerde yanlış yapıyorum diye danışacaktım size.Aylardır konuştuğum biri vardı ve her şey gayet iyiydi aslında.Oylesine konuşuyorduk konu uclara gidince daha once birkac kişiyle olduğunu ve şu pozisyon şoyle guzeldi şoyle zevkliydi diye anlatınca bende rahatsız oldum biraz da sinirle karışık bir şeyler soyledim o da madem beni kendinden daha aşağı goruyorsun o zaman her şey burda bitsin diyerek saniyesinde sonlandırdı ve engelledi.Cok şaşırdığım bir durum değil alışık olduğum bir durum ama yediremiyorum kendime bunu.Evlilikten bahsediyor yok şoyle severim yok şoyle ihanet etmem diyor ama kendi instagram hesabından bile transından tut direk danscısına kadar her turlusunu takip ediyor.Bir de inkar etmiyor mu ben mi takip ediyorum diye cıldırıyorum iyice.Milliyetciyim en erkek benim yok şoyle babayiğitim diyor ama askerden bile curuk raporu cıkartmış kendine.Hayatı celişkilerle dolu resmen.Daha dune kadar yok seni şoyle duşunuyorum yok şoyle seviyorum bir an aklımdan cıkmıyorsun diyor ama ne hikmetse hemen bitirebiliyor.Ben mi cok buyutuyorum anlamıyorum gram uzulmuyorum umrumda da değil ama sinirlerim bozuldu resmen sanki daha dune kadar o sevgi sozcuklerinin hepsini ben soylemişim de o beni engellemiş sanki.Nerde yanlış yapıyorum anlamıyorum ama tek bildiğim erkeklerin hepsinin boyle ş1refsiz olduğu.Bunu bilmeme cok umut bağlamamama rağmen yine bir anlık hevesle kaptırıyorum kendimi boyle karaktersizlere..