Hanımlar selam,
Direkt konuya giriyorum. İşe başladım ve şu an calıştıpım yerde kafamı karıştıran mutsuz eden şeyler var. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama cok mutsuzum. 3 ay oldu başlayalı.
Şimdi ofiste 4 kadın vardı bir de ben geldim, 5 olduk. Yemeğe cıktık, onlar hepsi birden kacar gibi bi yere gitti. Nezaketen sormadılar bile. Birbirlerine bi şey ikram ederken bana sormuyorlar bile. Mesela birlikte cıkıyoruz işten, sonra şak diye hepsi birden gidiyor. Asla cağırmak zorunda değiller, ama kendimi sanki rahatsız ediyor gibi hissediyorum.
Ve cok değişik bi duzenleri var. Smmm stajyerim, işe başlarken bi şeyler oğrenmek istediğimi belirterek girdim. İş gostermiyorlar eski kayıtlara bakarak ilerliyorum. Ama ben buraya yeni girdim, hic iş gostermeden bu normal mi? Surekli yaptığım işte değişiklik oluyor. Bugun doğru dedikler şey, yarın değişti artık boyle yapılacak deniyor.
Hala sabit bi işim yok. Kim ne verirse. İş bolumu yapılmadı. 3 aydır hic gelişme yok. Benle aynı konumda calışan personel iş oğretme bahanesiyle bana eski dosyalarını taktırıyor. Yoneticiler ilgilenmiyor.
Akşam eve gelişim 8'i buluyor. Ve kendimi inanılmaz dışlanmış hissediyorum. Sizce burda durmaya değer mi? Yoksa vakit kaybetmeden topuklarımı vura vura kacsam mı