Merhaba
Az once eşimle cok kotu kavga ettik. Cok kotuyum. Kavganın nedeni eşim annesigile gitti . Ben işteytim bugun. Telefonun şarjı bitmiş annesinde şarja takıp karşı binadaki arkadaşının yanına oturmaya gitmiş, ben hamileyim bu arada 13 haftalık. Oğlen aradım 1-2 kere ulaşamadım. Aradan 2 saat gecti tekrar aradım panikle yine ulaşamadım, arkada arkaya surekli arayınca kayınvalidem actı , boyle boyle dedi arkadaşında. Bende telefonu goturmusun kendisine dedim , gitmiş ama arkadaşıyla dışarı cıkmışlar nerde olduklarını bulamadık, arkadaşının numarasını aldım kaynımdan aradım defalarca acmadı mesaj attım yok ulaşmıyorum cıldırdım. 40 dk sonra geri dondu actı. Kafede oturup sohbet ediyorlarmış. Telefonu sessizdeymiş. O sinirli ağzıma ne geliyorsa telefonda soyledim sen kapmaya calışıyosun ben 4 saattir sana ulaşmaya calışıyorum ve arkadası tekefonu aldı yenge oturuyorduk yanlış anlama dedi ağzımdan siktr gt cumlesi cıktı nasıl soyledim anlamadım. Eşim iş yerime geldi beni cıkışta almaya arabanın icinde tartıştık arkadasına kufur ettim diye, baya bağırdı bana bende neden yaşatıyorsun bunu bana neden telefonun yanında değil ben hamileyio bana bişey olsa nasıl ulaşıcam sana sorumsuzsun gibi seyler soyledim, şimdi ne yapmam gerekiyor, yatakları ayırdık beni artık sevmediğini soyledi, ben onu sıkıyormuşum cok rahat bırak beni dedi, bu 2.ci telefonunu yanına almayışı, şuphe duyuyorum hep beni zor durumda bırakıyor