Kizlar merhaba. Kimseye soyleyemediğim anlatamadığım şeyleri hep buraya yazdım. Hayatımda son donemlerde kotu şeyler olurken hamile oldugumu oğrendim. Bu imkansiza yakin bir ihtimaldi 2 farklı korunma yontemi kullanıyordum. Olayın cok ciddi sokundayim. Stresten geciktigimi dusundum, ilacımı hic aksatmadigima emindim, ve her ilişkide her ihtimale karşı prezervatif kullandık. Testi yaptığımda saniyeler icinde cift cizgi cikti. Daha yeni evliyim. Cocukları cok seviyorum evet ama bunu hic duşunmemiştim. Karışık yaziyor olabilirim ağlıyorum şu an. Doktora gittim ve kese gozukuyordu. Bundan sonra soyleyeceklerim icin ne olur yargılamayın sadece birilerinden ben de boyle hissettim ve şoyle oldu ya da şunu yaptım demesini istiyorum
Kendimi cok kotu hissediyorum, sigara iciyorum ve bırakamadım. Bebek fikrine su an sıcak bakamıyorum. Bir an heyecanlanıp mutlu oluyorum ama sadece bir an. Ya cok sacma belki ama gezmek istediğim yerler, yapmak istediğim şeyler vardi. Sanki butun hayatım bitecekmiş gibi hissediyorum. Eşim cok mutlu. Ben kimseye hissettiklerimi anlatamiyorum korkuyorum. Doktor ilacın etkisinin kullandığım antibiyotik sebebiyle azalmış olabileceğini soyledi. Tum korunma yontemlerinde korunmanın %99 olduğu anlattı vs. Ben şok icindeyim. Kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Cok anlik mutluluklar oluyor.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah biliyorum bekleyen olmayan cok insan var biliyorum. Sacmalama diyorum kendime, su an o kucucuk sey icin boyle duşunduğum icin de kotu hissediyorum.
Beni kardeşiniz dostunuz kuzeniniz gibi gorun ve lutfen bana bunun normal ya da anormal olduğunu soyleyin. Yargilanmaktan korktuğum icin kimseyle paylaşamıyorum.
Uzun yazmış olabilirim okursanız ve cevap verirseniz belki bir nebze de olsa iyi hissederim.
Cok sorumluluk sahibi bir insan da değilim. Bazen uşendiğim icin kahvalti bile yapmam mesela. Simdi de oyle o da benim yuzumden ac mi kalır diye duşunuyorum. Yaşam tarzım falan da biraz rahat, yani nasil anlatılır işte alkol alıp eğlenmeyi falan seviyorum. Tabiki bunlar bir bebekten daha onemli değil, neyi nasıl anlatacağımi da bilemiyorum.
Bunlar normal mi, boyle hissetmem sıkıntılı bir şey mi? Su an bu bebekten vazgecersem ilerde istediğimde ya olmazsa. Boyle duşunduğum icin bile cok uzgunum. Lutfen bana bir şeyler soyler misiniz