Arkadaşlar merhaba,
Ben oncelikle kendimden bahsedeyim kısaca. 39 yaşına yeni girmiş ve 11 yıllık evliyim. 1 oğlum var Allah bağışlasın 7,5 yaşında.
Yaklaşık 4 yıldır ikinci cocuğu duşunuyoruz 2 yıl once bir kayıp yaşadım ve kurtaj olmak zorunda kaldım. Son iki yıldır gebelik oluşmadı. Tabi ub surecte surekli doktorlara da gittik geldik. Bir kac operasyon falan da gecirdim.
Şimdi tup bebek tedavisine karar verdik. Sebepsiz iffetlide tanısı konuldu. Asıl sorum şu . Şuan tup bebek tedaisine başlasam mı? Neden bu şekilde duşunuyorum onu anlatayım sizlere;
Benim annem 72 yaşında ve Parkinson Plus sendromu hastası 10 yıldır. Şuan da benden uzakta memlekette babam, bakıcı ablamız ve annem. Annem yaklaşık 1 aydır yoğun bakımda yatmakta. Bundan 3 ay once bir yoğun bakım donemi daha olmuştu. Apar topar kalktık gittik 2 hafta falan kaldım orda ama iş guc cocuk tabi geri donmek zorunda kaldık.
Demem o ki şuan doktorlar cok iyi konuşmuyorlar annemin durumu hakkında. Belki de kaybedeceğiz Allah bilir. Ben bu surecte tup bebek tedavisine başlasam nasıl olur, yani oyle kotu bir durumla karşılaşırsak tedavim yarım kalır mı? Ya ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Bekleyelim dedik bir ay. Bekledik te geldi gecti. Nereye kadar bekleyeceğiz? Bir muamma...
Sizler olsanız ne yapardınız.... Bir de anket bıraktım fikirlerinize ihtiyacım var.