Merhaba arkadaşlar daha once buradan sık sık bir şeyler okurdum şimdi de uye olup sizlere ilişkimle alakalı sıkıntımı danışmak istedim.
2020 Temmuz ’da sınavım vardı ona hazırlandığım donemlerde sınav uzerine Facebook grupları vardı yardımlaşıyorduk surekli ozelden yol gosteren fikir veren veya sorduğum sorulara cevap verenler oluyordu. Bir gun onunla konuştuk sanki o an hissettim bir şeyler olacağını esprili bir muhabbet dondu ama konuşacağımız konu uzerine konuşup sohbet bitti. 1 ay sonra calışmalar nasıl gidiyor tarzında bir bir mesaj atmıştı sonra da sınava girdim sınav cıkışı bana mesaj atmış sınavınız nasıldı hocam diye yapamadım oyle bir konuşmaya başladık farklı anlamda bir sohbet değildi tabi arkadaşca. O gunden sonra konuşmaya başladık arkadaş olarak yine ama nereye gittiğimi ne yaptığımı kimle olduğumu falan soruyordu ustten ustten cok saran bi sohbetimiz vardı ben gelince o tatlıcıya gotursene beni, sakla o deniz kabuklarını bana. Gibisinden sohbetleri de vardı bir gun gelcekmişcesine. 1 ay kadar yakınlığımız vardı Neyse bir yerden cok sacma bir muhabbetimiz oldu ufak bir tartışma yaşadık beni silmiş kızdığı icin sonra ben de şakayla karışık oo sildin mi falan diyince duzeldik tekrar ekledi konuşmaya başladık bu bir yandan Ekim ’de sınavı vardı ona calışıyordu ama duzeldikten sonra sabahtan başlayıp akşama kadar konuşmalarımız olmadı 2 gunde bir yazıyor gibiydi. Sonra 3 gun konuşmadığımız bir zaman dilimi oldu ben mesaj atayım bugun dedim bir baktım hesabını dondurmuş(engellememiş başka hesaplardan baktım) sınav icin dondurdu heralde dedim her an acmasını bekledim
Eylul ’den beri ama aklımdan cıkmıyor. Elimde bir tek mail adresi vardı Aralık gibi mail mi atsam dedim ama cesaret edemedim taa 2021 Ağustos ’ta sınav bahanesiyle dostane bir mail attım “dun sınav olunca aklıma geldin iyisindir umarım” tarzında. Mailime 4 ay sonra cevap vermiş “bakmıyordum maillere şimdi gordum nasıl uzuldum inşallah kullanıyorsundur hemen ulaş bana” diyip telefon numarasını bırakmış. 3 gun sonra mesaj attım wpden konuşmaya başladık ama nasıl mutluyum nasıl..
sohbetimiz baya ilerledi hangi psikolojide numaranı almadan kapattım hesabı bilmiyorum dedi hayallerimdeki gibi o da benden hoşlanmaya başladı surekli evlilik muhabbeti yapıyordu evlenince, evlendiğimizde, bi gun aynı eve girdiğimizde, kavuştuğumuzda gibi gibi. Ailelerimizden adetlerimizden yaşadığımız yerlerden detaylı bahsediyorduk. Belki hic gormediğin uzak mesafe bir insana nasıl boylesin diyeceksiniz ama bugune kadar goruşup tanıştıklarımla sevgili olduklarımla zerre boyle hissetmedim. Tam benim isteklerime uygun evden işe işten eve sosyal medya bile kullanmayan, ailesine duşkun sevip sayan, cevresiyle konuşmalarına cok şahit oldum saygılı efendi biri. Birbirimizi her anlamda mantığımız alıyordu uyumadan once telefonda konuşmadan uyuyamazdı
bir gun cok anlamsız bi tartışmamız olmuştu 3 gun mesaj atmayınca ben attım soğuk davrandı ikimizin de yanlış anlamasıyla duzeldik olur arada boyle tartışmalar dedi finalleri olduğu icin beni bi sure idare et cok zorlanıyorum zaten dedi fazla ustune gitmedim ama ne eskisi gibi gunaydın mesajları ne canım hayatım vs cok seyrek olmaya başladı bir gun bi mesajıma cevap atmadı her gun konuştuğum hayatımdaki insan 10 gun sonra arayıp aklıma geldin ders calışırken bi arayayım dedim dedi. Aklımdan cıkmıyorsun diyen insanın “aklıma geldin demesi” bilemiyorum. Sınavlara calışıyormuş kendisi kurumdan izin almış ama bana mesaj atmıyor bile. Daha sonra da yine 13 gun sonra mesaj attı Unisinin sınav takviminden takip ediyordum tam sınavlarının bittiği gun yazdı hic hesap sormadım bozuntuya vermedim halimden memnunmuş gibi tavır falan yapmadım akşam saatinde yine arayayım dedi arkadaşlarımlayım dedim yuh bu saatte mi falan dedi umursamaz konuştum biraz.
Sınavları bitti artık normale doneriz dedim ama ikimizin whatsapta grubu vardı oradan cıkmış 2 gun sonra ben de farketmemiş gibi yapıp bozuntuya vermeden gecen konuşamadık musaitsen konuşalım dedim 5 dk konuştuk sonra dışarı cıkacaktım gelince arayayım şimdilik bi sesini duyayım demiştim dedi gelince de aramadı yazmış sadece. Birkac gun sonra da YouTube ’da bir şarkıya benim icin yorum yazmıştı onu kaldırmış

Ben de biraz pasif davranıyorum onu kaybetmemek icin ustune gidemiyorum bugune kadar her şeyiyle kendime ve evliliğe uygun gorduğum tek insan o oldu. Bu mesafeli oluşunu takmıyor gibi yapıyorum ama bu şekilde de ilerleyemiyoruz. Her planını hayalini benimle yapan insan nasıl değişebilir durduk yere Ne yapmalıyım kafasında neler donuyor ya da nasıl bir konuşma yapmalıyım yol gosterirseniz cok sevinirim cook uzun oldu kusura bakmayın