Daha once buraya konu acmıştım bilenler olur belki. Biriyle tanıştığımı soylemiştim internetten bir senedir konuşuyoruz o yurt dışında olduğu icin goruşememiştik. Bende ciddiye almadığım icin ilk başlarda, cunku tamamen duygusal boşluktan konuşuyordum diyet yapmaya başlamıştım kilo vermek istiyordum ve internet uzerinden biriyle goruşme fikrine asla sıcak bakmıyordum. Haliyle karşımdaki fotoğraflarımı gormek isteyince nasılsa beni asla goremez diye bende eski gayet fit olduğum fotoğraflarımı gondermiştim. Gel zaman git zaman işler cok değişti. Hayatımda hissetmediğim şeyler hissetmeye başladım. Bu kadar ben gibi olan biriyle daha once hic tanışmamıştım her şeyine hayran olmaya başladım. Tabi ki zamanla cok pişman oldum asıl beni paylaşıp o zaman ki fotoğraflarımı atmadığım icin. Neyse 111 kiloyla başladığım yolculukta 85 kiloya indim 173 boyum. Yarın ilk kez yuz yuze goruşeceğiz. Hep 75 kiloyla gitmekti hedefim ama yine de inanılmaz bir şey başardım. Gelin gorun ki o kadar stresliyim ki beni beğenmeyip istemezse diye. Cunku şu an benden cok hoşlanıyor evlilik bile duşunuyor inanın o derece. Ve ben beni gorunce hayal kırıklığına uğrar diye cok korkuyorum. Kendimi hic boyle ozguvensiz gormemiştim. 111 kiloyken bile ben sokakta inanılmaz ozguvenli yuruyen biriydim şu an ama aynada gorduğumde kendimi surekli bir kusur buluyorum kendimi beğenmiyorum. Yarın ki goruşmeden caymayı bile duşunmeye başladım gitmesem mi diye. Cok ezikce biliyorum ama stres heyecan korku hepsi bir arada şu an var mıdır tavsiyeleriniz?