Merhaba hanımlar.
Bir ay kadar once iş arkadaşımla bir anda yakınlaşmış olduk. Aynı ofiste değiliz. Bazen haftada bir bazen 15 gun de bir ofise geliyor o şekilde goruyorum ancak.
Daha oncesinde o kadar cok kavga ediyorduk ve o kadar sinirli bir adamdı ki ben ozellikle işe adapte olana kadar yaptığım hatalarda bağırıp cağırıyordu ama sonradan farketmeye başladım ki ne zaman kavga etsek kırılmaya başlıyorum. Bir gun yine karşılıklı yapılan bir işlem Hatasından dolayı konuşurken kızacağım ama kıyamıyorum sana dedi.
İki Yanyana gelecek son insanız diyebilirim bazı sebeplerden oturu dunya yansa biz birlikte olamayız.
Ama ne zaman konuşmak istersen ne zaman bana ihtiyac duyduğun zaman telefon etmen yeter gelirim dedi.
Oylesine cok aşığım ki ama olmayacak bir Sevda bu. Guneşle ay gibi Yanyana gelmeyecek iki kişiyiz.
Şimdi yine gelip gidiyor iş yerine ama ben onun gibi hic bir şey olmamış gibi yapamıyorum. Beni open optuğum adama profesyonelce yaklaşamıyorum maalesef

Yaş olarak aramızda 10 yaş var o fazlasıyla hayatı yaşamış gormuş ve gorunuş olarak da 10 yaştan daha fazlası duruyor.