Hanımlar merhaba. Şu an okadar sinirliyim ki buraya yazıyorum.

Yakın arkadaşımın 40' ı daha yeni cıkan bebeği var. Beraber gecirdik hamileliğimizi, art arda doğum yaptık. Ikimizin de ilk evlatları.

Neyse arkadaşım bebeğini şiddetlenen ve fışkırır tarzda kusma nedeniyle hastaneye goturdu. Birkac hastanede anlamayıp sadece muayene etmişler. En son eğitim araştırma hastanesinde ultrason kan tahlili yapılıp mide cıkışı darlığı (pilor stenozu) teşhisi koyulmuş. Kesin tanı (!) Ameliyat olması lazım demişler.

Bu surec perşembeden beri devam ediyor bu arada. O gunden beri surekli delik deşik edilen bi bebek ve perperişan bi anne baba var ortada. Ama yine de metanetli durdular. Madem sorun buydu en azından cozulecek diye beklediler. (Huzursuz bi bebekti)

Ameliyata prof girsin, en iyisi olsun diye ekstra ucret odendi. Bebek bugun ameliyata alındı. (Bu arada herkesin evladı kıymetli ama zor elde edilen bi gebelikten sonra geldi evlatları) Prof 2 saat sonra ameliyattan cıkıyor ve actıktan sonra hastalığa dair bi bulgu bulamadığını kapatıp cıktığını soyluyor. Ben bile gercekten yıkıldım. Zoruma gitti. Ufacık bi bebek soz konusu burda . Bu kadar basit miydi? Bebek şu an yoğun bakımda izlemde.

O bebeğin cektiği acılar, anne babanın yaşadığı travma hepsi kocamam bir HİC icinmiş.

Belki burayı okuyan anne babalar olur. Hemen bebeğinizi guvenip emanet etmeyin kesinlikle

Guncelleme: Kızlar konunu guncelle diyenler vardı. Bebeğimiz sağlıkla evine taburcu oldu ❤ Şukurler olsun. Şifa dileyen herkese cok teşekkur ederim