Kızlar merhaba,
Dertleşmek istedim biraz, araba kullanmaya karşı hep hassasım, buyukşehirdeyim, 5 yıldır kullanıyorum ama herkes deli deli kullanıyor, ben cok cok dikkatli kullanıyorum ve kurallara da uyarım. 2 ay once araba almıştım yeni, bugun boş yolda sağdan giderken minibusun biri daldı bana soldan, hicbir hatam yok kendi yolumda giderken. Elim ayağım titredi zaten, adama arabadan inince cıkıştım nasıl başardın bunu diye zaten sucunu kabul etti, ama ikimizde de tutanak formu yok, trafik olmasın diye de sağa cektik artık, kaza anının fotoğrafları yok sonrasında tekrar yol kenarında kaza olduğu şekilde fotoğrafladık, umarım kasko sorun cıkarmaz. Polisi aradım gelmedi, kendiniz tutanak tutun dedi, hatta suratıma kapattı hattaki kadın ben neden gelmiyorsunuz diye usteleyince, yoldan sadece arabalar geciyor, otoban girişinde oldu kaza, dolmuştan zaten hanzo tipler indi, ben tek başımayım. Hallettim ama cok stres oldum. İlk defa boyle buyuk kaza yaşadım, cana gelmesin tamam ama maddi kayıp da buyuk, şimdi iyice fobi kalacak bende biliyorum. Yaşadınız mı boyle bir durum? Tutanak tuttuk ama karşı tarafın Sigorta şirketi sorun cıkarır diye de gerginim