merhabalar, 30 yıllık evimizden yeni ev aldığımız icin taşındık ve evimizi kiraya verdik. kısmet oldu ve topraktan bir binaya girdik ( asla bundan sonra alamayacagimiz) bir dairemiz oldu.
alt komşumuz biz mobilyaları beklerken bizden once taşındı. bina yeni bina ve mutahit gerizekali olunca problem bitmiyor maalesef. butun kıyafetlerimi cuval halinde yukarıya taşıdım. gelen mobilyalarda asansore sığmadığı icin hep merdivenden cıkarıldı. alt kattaki sevimli asansoru siz bozdunuz dedi.
mobilyalar yerleşirken cok ses cıkartıyorsunuz dedi monte sureci bu. temizlikciyi beğenmeyip kovan da kendileri.herkes kendisi silecekmişulan annem 60 yaşında bizde calışıyoruz.buna hayatta izin vermem.bunun kararını verende kendisi.bugun artik cok ses yapıyorsunuz deyince ki bizde ses olmaz emekli anne babam var.artık cıldırma noktasına geldim sağolsun.kendi at ciftliği zannediyor akılsız jelibon.30 yıllık apartmanımda boyle bişi ne yaşadim ne gordum. birileri kocasıyla kavga edip egosunu boyle okşuyor maalesef. annemde yumuşak başlıdır sağolsun ben balkona cıkıp bağırınca solucan gibi yuvasına girdi. yani sesinizi yukseltmediğiniz takdirde bunun gibi arsızlar cok olur. tek pişmanlığım siz gecicisiniz biz kalıcı dememdi ama inanın ki tek seferlik bişi değildi.insanları zorlarsanız, ustune basmaya calışırsanız o kucuk aklınızla sizin ustune elbet basan olur.