Arkadaşlar yoksa başka şeyler yapacağım. Dun PC mi Microsoft'tan indirdiğim Windows guncelleme dosyasıyla kurulum yaptım. Bilgisayarı kapattım yattım. Sabah uyandım gittim actım. Actığımda bir suredir gorduğum ama ama sorun oluşturmayan Smart harddisk error alıdım yine. Sonra devam etmek icin Enter'a bastım. Tekrar aynı yer geldi. F2 ile kontrol yaptırma ise işe yaramıyor hata veriyor. BIOS'a girebilsem format atacağım. Otomatik kurtarma falan adını tam hatırlamıyorum oradan sıfırlama da işe yaramıyor. Yardım edin başka PC yok format USB'si falan yapamıyorum. Yardim edin BIOS'a girip format atmam lazım...
YusufKiriş dedi:
Arkadaşlar yoksa başka şeyler yapacağım. Dun PC mi Microsoft'tan indirdiğim Windows guncelleme dosyasıyla kurulum yaptım. Bilgisayarı kapattım yattım. Sabah uyandım gittim actım. Actığımda bir suredir gorduğum ama ama sorun oluşturmayan Smart harddisk error alıdım yine. Sonra devam etmek icin Enter'a bastım. Tekrar aynı yer geldi. F2 ile kontrol yaptırma ise işe yaramıyor hata veriyor. BIOS'a girebilsem format atacağım. Otomatik kurtarma falan adını tam hatırlamıyorum oradan sıfırlama da işe yaramıyor. Yardım edin başka PC yok format USB'si falan yapamıyorum. Ysrdın edin BIOS'a girip format atmam lazım...
Genişletmek icin tıkla...
Kurulum dediğim guncelleştirme dosyası.
Windows acılmıyor (Smart harddisk error HP)
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Windows acılmıyor (Smart harddisk error HP)