merhabalar, yeni uye oldum ama yıllardır takip ediyorum burayı. ilişkiler hakkında cok konu da okudum burada coğumuzun sorunu aynı gibi hemen hemen ama ben yine de danışmak fikir almak istiyorum

sosyal medya hesabımdan biriyle tanıştım, 1 hafta gibi bir sure sohbet ettik, yaşı gereği olgun efendi biriydi ve acıkcası kanım kaynamıştı. gectiğimiz gunlerde de buluştuk. otururken benden hoşlandığını, beni cok tatlı bulduğunu, birlikte vakit gecirmekten keyif aldığını vs soyledi. ben biraz cekingen biriyim hemen yakınlaşamam karşımdakine bunu ona da soyledim ama sert bir şekilde değil tabi. her neyse işte eve gidince mesaj bekledim atmadı, sabah yazar belki dedim yazmadı. ben de ona adım atmak ve tekrar buluşma teklif etmek icin oğlen "nasılsın ne yapıyorsun" mesajı attım. niyetim arayı fazla acmadan bir sonraki gun buluşmaktı ama cevap vermedi, bir iyiyim mesajı bile atmadı.
son gorulmesine bakıyorum 1-2 saatte bir girip cıkıyor.
buluşma surecine kadar her gun saatlerce konuştuk, buluşmada kendi benden hoşlandığını soyledi ben de bundan cesaret alarak adım attım hani buluşmada beni beğenmedi desem yuzunden mimiklerinden anlasam zaten asla mesaj atmazdım, saygı duyardım. ya da sonradan fikri değiştiyse en azından bundan sonra goruşmeyelim gibi bir şey yazabilirdi, uzulurdum ama beklemezdim hic değilse. duşunuyorum bir turlu anlam veremiyorum, başım ağrıyor kac gundur duşunmekten neden boyle yapmış olabilir?