Arkadaşlar crack ile alakalı başımdan bir olay gecti bunu anlatmak istiyorum. Ben maalesef cok eskiden cocukken crackli Sims 4 kullanıyordum ve bırakmıştım onceden. Artık crack kullanmıyorum kesinlikle, bu olayı da crack savunanlara soyluyorum. Oyunu onceden internetteki Key'ler ile aktif etmiştim. Bugunlerde bir kız ablama Gmail atmış Sims 4 aldım Key'ini siz kullanıyormuşsunuz diye sonra ablam da onlarla mesajlaştı ve Key bize ait cıktı yani benim eskiden internetten bulup kullandığım Key meğersem cocuğun D&R ’dan aldığı Sims 4 ’un koduymuş. Sonra hallettik ablam hesabı bulup onlara verdi ama yapamasaydı hak gececekti cok buyuk.

O yuzden lutfen internetten bulmak yerine gidip orijinal oyunu alın bunu herkese soyluyorum sonra başkasının hakkına girmeyin. Oyle bir şey de olmayabilir yaptığınız halde ama bana olduğuna gore herkesin başına gelebilir. Ben de şaşırdım nasıl benim bulduğum kod D&R ’daki Key ile eşit cıkabilir ama galiba oyunlar cıkmadan once Key'lere bakıp yazıyorlar. Kız ablama fatura da atmış olay kesinlikle gercektir. Bu arada internetten sanırım 2014 yılında baktım ablam oyle soylemiş son giriş tarihine gore siz duşunun.

(Konuyu yanlış yere actıysam kusura bakmayın)

Crack değil korsan anahtarmış yanlış yazmışım kusura bakmayın ama bu insanların hakkını yemeyi değiştirmez.