Microsoft uyguladığı pazarlama stratejisi tamamen zevk aldırmak ve oyun deneyimini en ust noktaya taşımak uzerine kurulumuş.

1. (Standart)Paketin fiyatı: 350TL
Bu paketin sunduğu ucaklar:
A320NEO, Pitts Special S2S, 747-B intercontinental, XCub, TBM 930, DA62, DA40 NG, EXTRA 330LT, Flight Design CTSL, ICON A5, VL-3, CAP 10, DR400-100 Cadet, Beechcraft Bonanza G36, Beechcraft King Air 350I, Cessna 152, Cessna 172 Skyhawk (G1000), Cessna Citation CJ4, Savage Cub.
Bu paketin sunduğu havalimanları: 20 Tane el yapımı havalimanı ancak hangi havalimanları olduğu belirtilmemiş.

2. (Deluxe)Paketin Fiyatı: 550TL
Bu paketin sunduğu 1. paketteki ucaklara ek olan ucaklar:
DA40-TDI, DV20, Beechcraft Baron G58, Cessna 152 Aerobat, Cessna 172 Skyhawk.
Bu paketin sunduğu 1. paketteki bilinmeyen havalimanlarına ek olan havalimanları: Amsterdam Airport Schiphol (Netherlands) • Cairo International Airport (Egypt) • Cape Town International Airport (South Africa) • O ’Hare International Airport (USA) • Adolfo Suárez Madrid–Barajas Airport (Spain)

3. (Premium Deluxe)Paketin Fiyatı: 725TL
Bu paketin sunduğu 1. ve 2. paketteki ucaklara ek olan ucaklar:
787-10 Dreamliner, SR22, Virus SW 121, Cessna Citation Longitude, Shock Ultra.
Bu paketin sunduğu 1. ve 2. paketteki bilinmeyen havalimanlarına ek olan havalimanları: • Amsterdam Airport Schiphol (Netherlands) • Cairo International Airport (Egypt) • Cape Town International Airport (South Africa) • O ’Hare International Airport (USA) • Adolfo Suárez Madrid–Barajas Airport (Spain) • Denver International Airport (USA) • Dubai International Airport (United Arab Emirates) • Frankfurt Airport (Germany) • Heathrow Airport (United Kingdom) • San Francisco International Airport (USA)
Son olarak da birkac şey belirtmek istiyorum;
2. ve 3. pakette birkac tane aynı havalimanı var bunun sebebini anlamadım ama listelenediği gibi size aktarmak istedim.
(Standart Paket)Gorduğum kadarıyla satış sayfasında bulunan satın al butonunun ustunde Game Pass ibaresi yer alıyor.

On-satış sayfası: Product Description - Microsoft Flight Simulator
MSFS2020 Discord Sunucusu(Bu sunucudan daha detaylı bilgilere ulaşmanız mumkun): Join the Microsoft Flight Simulator Discord Server!