Albumdeki Eserler

Merak Etme / Feat.İzel Al Aşkını Cal Başına Aklı Olan Terketmez Beni Vefası Eksik Yarim Kopuyoruz Aklı Olan Terketmez Beni (Remix)

Album ile ilgili diğer bilgiler

ADNAN KOC'UN MERAKLA BEKLENEN, “MERAK ETME” ALBUMU MUZİKSEVERLERLE BULUŞTU

İzel’den Adnan Koc’a buyuk destek…

Unlu sanatcı İzel, produktorluğunu ustlendiği Adnan Koc’un “Merak Etme” adlı albumunde “Merak Etme” isimli şarkısına duet yaptı.

Bircok dizide rol olan yakışıklı ve romantik sesli oyuncu Adnan Koc, son olarak rol aldığı "‘Alın Yazım’ adlı dizi setinin bitimiyle, albumu icin son calışmaları tamamladı.Sanatcı, "Merak Etme” adlı albumu 27 Kasım’da Poll Production etiketiyle muzikseverlerle buluşturuyor.

Produktorluğunu İzel Celikoz’un ustlendiği albumun muzik aranjeleri ise Sinan Akcıl’a ait. Al Aşkını Cal Başına, Kopuyoruz, Vefası Eksik Yarim, Aklı Olan Terketmez Beni ve Merak Etme adlı 5 şarkının yer aldığı albumde Aklı Olan Terketmez Beni adlı şarkının bir de remix versiyonu bulunuyor.

“İZEL İLE CALIŞMAK OLDUKCA KEYİFLİ”

"Merak Etme" adlı şarkıda unlu sanatcı İzel ile duet yapan, Adnan Koc, “Cıkış şarkımız ‘Merak Etme’. İlk klibimizi İzel ile birlikte bu şarkıya cektik. Cok yakında klibi ekranlarda yayınlanacak.” dedi.

İzel ile calışmanın oldukca keyifli olduğunu belirten Adnan Koc, “İzel cok sevdiğim bir dostum ve calışma arkadaşım. Hakikaten albume cok buyuk katkıları oldu. ‘Merak Etme’ adlı şarkıda benimle duet yapması cok onemli, albume de farklı bir hava kattı” diye konuştu.

Albumde Sinan Akcıl imzalı iki slov şarkı bulunuyor. Birisi daha once Ferhat Gocer’in seslendirdiği ‘Vefası Eksik Yarim’ , diğeri de ‘Kopuyoruz’.

“AL AŞKINI CAL BAŞINA’YA COVER YAPTI!”

Necdet Tokatlıoğlu’nun yıllar once seslendirdiği ‘Al Aşkını Cal Başına’ adlı TSM eserine de cover yapan Adnan Koc, yeni albumu ile iddialı geliyor. “Aklı Olan Terketmez Beni” adlı şarkıya cok guvendiğini belirten başarılı sanatcı, “Genel olarak başarılı, guzel bir album oldu. Albumun mukemmel olması icin cok bekledik. Kısmet bu guneymiş” dedi.

Yayın Tarihi
27/11/2015