Hanımlar merhaba,
Dert değişle ama bişeyi sormak istiyorum.
Sabah eşime ruyamda cok guzel bir kız gordum su gibiydi siyah saclıydı vs dedim oda merak ettim bende gorseydim dedi. Tepki vermedim. Bu tepki vermeyince sen kıskanmıyorsunda şoylede boylede demeye başladı. Kendimce kıskanmadım cunku kıskanılacak bir durum yok ortada bişey yok neyse. Birinci sorum kıskanmalı mıydım?
İkinci konuya gelirsekte iyi o zaman yoldan gecen kızada cok guzelsin vs deyim dedi. Bende de dedim. Yine konuştu konuştu. Sonra kendini benim yerime koy sen bir erkeğe cok yakışıklı desen ben tepki vermesem tekme tokat dalsam mi iyi yoksa olabilir desem mi iyi diye sordu. Ama acıklama yaptırmadı sadece iki secenek sundu. Bende olabilir dedim. (devamında şunu getirecektim getirtmedi. Olabilir ama her zaman olmaz atıyorum bir konuşmada bir kıza guzel dersin vs olabilir ama yoldan gecene laf atarsan olmaz diyecektim dedirtmedi. Sadece olabiliri aldı konuştu da konuştu namus şeref saydı da saydı)
Demem gereken vurup kırmak olacakmış ama oylede yapma diyecekmişim. Bende dedim ki olabilir ama her zaman olmaz aynı şeyi farklı şekilde demeye getirdim ikisinde de kıskanmak var sonucta.
Ayrıca kendisi şunu diyen bir insan arkadaşların eşin şunu yapıyor bunu yapıyor derse benim eşim yapmaz diyeceksin diyen birisi .
Sizce biz sabah sabah ne yaşadık

Duzeltme: Karışık yazmış olabilirim ozur dilerim şuan durduk yere gerildim