Herkese iyi geceler arkadaşlar.
Hemen konuya geciyorum. 2 senedir evliyim cocuğum yok, 21 yaşındayım hem okuyor hemde okuduğum bolumun mesleğini icra ediyorum.
Cok erken evlendiğimin farkındayım ama o zamanlar eşimle birlikte yaşıyorduk ve aile baskısından dolayı evlenmeye karar verdik.
Bir imza ile bu baskıyı ustumden kaldırmaya calıştım bir nevi.

Konu ise bugun eşimle hararetli bir şekilde tartıştık ve bana inceldiği yerden kopsun s...git dedi.
Bende o an bavulum toparlamaya yeltendim ama izin vermedi bu saate hicbiryere gidemezsin diyerek ve tekrar tartışma başladı. Tartışma esnasında 'sen hayattan tokadı yiyince anlayacaksın benim değerimi, seni taklaya getirsinler de gor gununu' diye bir cumle kullandı, evet beni manipule etmeye calıştığını fark ettim ancak gercekten korktuğumu hissettim o anda ( bu arada boşanma duşuncesi epeydir aklımdaydı ve bir gun biteceğini bilincindeyim ve istiyordum)

Etrafımda pek arkadaşım yok . Lisede yaşadığım tramva nedeniyle hayatıma hic arkadaş sokmadım nerdeyse. Ve insanlardan da korkuyorum bu sebeple.

Sizce insalar cok mu kotu ? Tek başıma yaşamayı duşunuyorum ama korkuyorum ya gercekten başıma kotu birşey gelirse diye