Herkese merhaba, daha once de bir konu acmıştım. Kotu şeyler yaşadım eski eşimle veve birkac gun once boşandık. Yaklaşık bir aydık ayrıyız. Bu surecte goruştuğumuz arkadaşları ve onların eşleri vardı. (Eşim sayesinde tanıştım hepsi ile).
Şimdi onlara olan biten ne vars kendi bakış acısı ile haklı gibi anlatmış. Kızlardan iki tanesi boşanma olayını duyunca biz seni onun sayesinde tanıdık ama arkdaşımızsın dedi iletişimim var fakat ucuncu hic aramadı. Bugun kızlardan daha once arayan bir tanesi ile goruştum az cok yaşadıklarımı biliyordu, o ortamda sacma sapan konuştuğunu yalan yanlış şeyler anlattığını soyledi.cok moralim bozuldu. Ve aynı zamanda kendini cok hızlı toplamış, kafa dağıtma moduna girmiş bizim evliliğimize aileler cok karıştı yoksa boyle olmaz barışırdık diyormuş (sabah akşam babannesini arar ve aramızda gecen herşeyi anlatır ondan akıl alır kotu davranırdı) bu arad bana da sacma bir şey sormak icin mesaj atmış 20 gun once. Ben cevap vermedim. Boşanma davasındannbir kac gun once goruntulu aradı acmadım bir şey de yazmadı bende yazmadım. Bugunde yine cevabını bildiği bir soRu sormuş fatura ile ilgili. Yine davadan bir kac gun once en yakın arkadaşımın hesabı acıktı onun hikayesine bakmış.
Ne hissediyor napıyor anlamadım. Arkadaşlarına bu şekilde konuşmasına da cok sinirlendim. Boşanan arkadaşlarım sizin nedir deneyimleriniz. Aslımda umursamamam lazım bana cok kotu şeyler yaşattı kotu sozler soyledi ama yine de uzuluyorum başıma gelenlere. Onunla iyi olan anılar aklıma geliyor