kızlar merhabalar kendimden kısaca bahsetmek istiyorum iki senede normal yoldan bir kimyasal birde dış gebelik yaşadım .birde sonucunu negatif olduğunu oğrendim bir başarısız tup bebek deneyimim var . İkincisine başlamadan once genetik ve kan pıhtılaşması testi yaptırmak istiyorum ancak ben tup bebeğe başlamadan once Zeynep kamil hastanesine ve Haydarpaşa numune hastanesine gitmiştim bu testleri yapmak icin.
Haydarpaşa numune hastanesinin cihazında ağrıza olduğu icin yaptıramadım 3-4 ay bekleyebilirsin sırada cok kişi var sizi arıcaz dediler neredeyse bir sene gecti hala aranmadım ama ben beklemedim Zeynep kamile gittim ordaki doktor bir kimyasal birde dış gebelik oldu diye ben bu testleri sana yaptıramam zaten yoğunuz dedi bizi elimiz boş geri gonderdi ( onu Allah ’a havale ediyorum) Burda cok arkadaşımızı goruyorum devlette yaptırmış oncelikle Anadolu yakasında bu testleri yaptıran doktor ve hastane ismi istiyorum sizden . Avrupa yakasından da Oner ’inizi alabilirim . Bir kac ozel hastaneye sordum 2000 liranın ustunde fiyat cıkardılar
Emin ’im mi tup bebek surecine giren coğu arkadaşımı bu testi yaptırmıştır yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar .
Not: kan pıhtılaşması iğnesi bu surecte kullanıyoruz ancak belli bir sure sonra bıraktırıyor doktorum ben riske atmak istemiyorum ondan yaptırmam şart birde bu cıkarsa bebeğimi kaybetmek istemiyorum
istanbulda genetik ve kan pıhtılaşması testi yapan devlet hastaneleri
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- istanbulda genetik ve kan pıhtılaşması testi yapan devlet hastaneleri