Gecenlerde gene konu acmıştım gene eşim yapacağını yaptı
4 gundur oyle hastayım ki farenjit olmuşum sesim gitti eklem ağrısı ayağa kalkamaz hale geldim 2 yaşında kızımız var cocuğa bakamadım yerimden kıpırdayamaz oldum annem geldi 2 gundur bizdeydi bugunde kendime geldim biraz sabah kahvaltı hazırlayayım dedim annem evine donecekti patates kızartması yaptım biraz tuzunu fazla atmışım eşim bana demediğini bırakmadı kufurler beddualar hakaretler neler neler .. annem de şahit oldu tabi bunlara eşim ustume yurudu vurmaya kalktı annem ağlamaya başladı kızım sahipsiz değil sen kızıma boyle davranamazsın diye pislik insan da kızına sahip cıksaydın o zaman sevgiliyken gezip dolaşıyorduk sahip cıksaydın,kızına akıl ver o zaman bir şey beceremiyor beni cıldırtıyor hicbir şey beceremiyor ne yemek (herkes yaptığım yemeklere bayılır tek kusur bulan kendisi)temizlik cocuk bakması onun ac karnını doyuran benim kıyafetini ihtiyacını alan benim bana saygısı olacak ben kopek gibi calışıyorum bana saygısı olacak ben istediğim her şeyi derim ağzıma ne geliyorsa susacak bana geri cevap vermeyecek dedi . Delirdim bende ağlama krizine girdim sen dedim nasıl bir insansın sevgiliyken neden bu yuzunu gostermedin tek calışan insan sen misin sırf para getiren sensin diye her şey deme hakkın mı var saatlerdir sovuyorsun bana affedersiniz (beni kotu yollardan almış muamelesi yapıyor) bana demediğin namusuma cirkin soz kalmadı dedim eşim surekli boyle delirip delirip duruyor sonra birkac saat sonra bir şey olmamış gibi bana sırnaşıyor 2 kez hem psikolog hem psikiyatriye gittik duygu duşunce bozukluğu cıktı eşimde ilacları bir ay icti duzeldi ilacları bıraktı sonra gene delirdi boyle ağzına geleni sayıyor ben sinir hastasıyım beni alttan alacaksın diyor doktor sinir hastası olmadığını soyledi oyle bir teşhisin yok buna sığınmaya calışıp boyle yapamazsın diyorum annesini aradı hemen bize gel diye kadın geldi beni eşim sonra evden kovdu topla eşyalarını git kızımızın yuzunu bile goremeyeceksin dedi ben onsuz gitmem dedim evde eşyaları kırmaya başladı sonra ben eşyalarımı topladım tam evden cıkacağım “hee gidiyorsun oyle mi dunden meraklısın sen boşanmaya zaten deyip gene cıldırdı hakkım haram olsun” diye bağırmaya başladı
Kızımı opup koklayamadan ayrıldım evden ağlaya ağlaya saatlerdir ağlıyorum kızımı oyle ozledim ki bana davayı ac mahkeme gorene neticelene kadar cocuk yok sana mahkeme bana verir zaten diyor sonra pişman oluyor ozur dilemeye yeltelenip gene deliriyor benim akıl sağlığımla oynadı sabahın 8 inden beri ağzıma su dışında bir şey surmedim yerimde duramıyorum aklım kızımda cocuğu almış annesine gecmişler kaynanamı arıyorum cocuk nasıl diye 3 saatte anca cevap atıyor oda 2 senedir kızımdan ilk kez ayrı yatıcam bu gece cok kotuyum ne yapacağım ben yuzum niye hic gulmuyor şu hayatta adam evlenirken melek gibiydi cocuk doğdu adam bambaşka bir insana donuştu ben kızımdan ayrı duramam yaşayamam benle yaşayacak diyor madem kızını bu kadar duşunuyorsun da onun yanında bana neden saldırıp bağırıyorsun birde sesi oyle gur ki yıktı gecti ortalığı ..