Merhaba arkadaşlar bugun bu ikinci actığım konu bunda acıp size anlatıp fikirlerinizi yorumlarınızı oğrenmek istedim Cunku ben sıkıntılarımı yaşadıklarımı pek cevremi anlatmıyorum anlatamıyorum ya da bilmiyorum Benim eşimin Cok yakın bir arkadaşım var evli cocukluktan beri cok yakın arkadaşlar aynı okula gidip aynı İşte calışıyorlar hala, haliyle bize gelip gidiyorlar Ben de onun arkadaşının eşiyle konuşuyorum sohbet ediyorum derken Bana hep ilişki durumumu, mutlu olup olmadığımı nasıl bir hayatımı olduğunu Surekli her bir araya geldiğimizde bana bunları soruyordun Ben de tabii anlatmıyorum ilişki durumu falan Cunku pek guvenmedim yeni yeni tanışıyorduk ozamn 1 senelik evli bile değildim Bir gun konu eski sevgililerden acıldı Kendi eski sevgilisinden falan bahsetti bana Sonra dedi ki senin haberin var mı dedi Senin kocanın sevgililerinden Ben de evlenmeden once az cok anlatmıştı dedim pek bu konunun ustune duşmedik dedim O da bana dedi ki ben sana bir şey soyleyeceğim ama aramızda kalacak dedi Ben de soyle dedim bana dedi ki Senin kocanla benim kız kardeşim sevgiliydi dedi senin kocan benim kız kardeşimi cok seviyordu ona bayağı aşıktı Onun icin Başka şehirlere falan gitti Sırf benim kardeşim gorebilmek icin başka şehire gitti sırf onunla konuşabilmek icin elinden gelen her şeyi yaptı dedi ama kardeşim onu istemedi dedi ondan ayrıldı onu terk etti dedi sonra senin kocan bunu unutamadı dedi sonra zamanla zamanla zamanla bayağı gectikten sonra unuttu dedi benim elim ayağım titredi boyle cok kotu oldum başımdan aşağı kaynar sular dokuldu sanki Cunku biz eşimle mutluyduk Ben Eşim bana hic boyle bir şey asla anlatmamıştı Yani ben ne diyeceğimi bilemedim anlatmayacağım diye de soz verdim ama icten ice kendimi yedim durdum, sonra Ben ona dedim ki sen şimdi bunun neden soyleme gereği duydun dedim O da bana dedi ki Ne olmuş canım dedi eski zaman dedi gelmiş gecmiş dedi Oyle konu acılınca anlattım dedi Ben de hani bu anlatılacak bir şey mi dedim şimdi evlenmişiz Gecmiş gitmiş niye anlatıyorsun ki dedim Hani madem eski Bi olay felan derken boyle biraz aramız bozuldu daha konuşmadık O zamandan sonra onlar biraz uzakta oturuyordu bizden bir Yani bir saat 2 saatlik uzaklıkta Tabii ben 1-2 hafta Sustum eşime de hicbir şey belli etmedim ama cok gercekten cok boyle psikolojik bir yorgunluk yaşadım sonra en sonunda eşimi anlattım boyle boyle soyledi bana dedim senin arkadaşının hanımı Hani sen bunu bana neden daha once soylemedin Neden hala eski sevgilinin ablasıyla ailesiyle Neden hala konuşuyorsun dedim Neden bunu yapıyorsun Neden Bana anlamadın beni salak yerine koydun sana sordum bana boyle bişi den hic bahsetmedi dedim o da bana işte gercekten hic umrumda değil di hic aklımda bile yoktu hic anlatma gereği bile duymadım o kadar onemsemedim O yuzden soylemedim falan dedi ama ben yine de eşimi affedemedim sonra ona karşı icimde bir guvensizlik oluştu O zamandan sonra hep eşime karşı bir şuphe bir guvensizlik icindeyim aradan zaman gecti 4 5 ay kadar zaman gecti eşim bunu Arkadaşına anlatmış demiş ki Senin hanımın boyle boyle soylemiş o zamandan beridir Biz Eşimle iyi değiliz tartışıyoruz Eşim bana karşı değişti demiş arkadaşı da gitmiş bunu eşine anlatmış Sen neden soyledin falan diye Ondan sonra aradan zaman gecti Neyse yine aynı işte calışmaya başladılar mecbur Biz de oralara yakın bir yerde işte ev tuttuk oralara taşındık ben onlara gitmek istemediğimi onlarla beraber oturmak istemediğim eşimi Soylememe rağmen eşim senden ozur dileyecek pişman işte eskide kaldı gecmişte kaldı bunları unutalım diyerek kavga tartışma ile gurultuyle yani ben cok buyuk kavgalar ettim ama bana dedi ki ben arkadaşım sayesinde bu işe girdim ben arkadaşım sayesinde Şu an burada calışıyorum o yuzden boyle olmaz gidelim Oturalım bir bu konuyu konuşalım dedi Son kez dedi Tamam dedim olsun oraya gittim Oraya giderken de eşimin arkadaşı eşime demiş ki Sizin kedileriniz var getirirseniz E bir tanesini benim cocuğum gorsun biraz oynasın demiş Ben de dedim ki bu kediler oyuncak değil dedim Şimdi orada cocuğun yuzunu cizer elini cizer Cocuk ağlar cocuğa zarar verir dedim olmaz dedim sonra oraya gittik ben kedimi goturmedim oturduk kadın hicbir şey konuşmadı hicbir şey olmamış gibi davrandı Ben de hic bozuntuya vermedim eve dondukten sonra bana mesaj attı sen dedi Niye kedini getirmedin Biz senin kedilerini yiyecek miydik falan demeye başladı bende oradayken yuzume karşı niye sormadındedim olabilir getirmedim mecburmuyum dedim Sonra bana saymaya başladı, ben de tabii ona cevap verdim sana ne dedim ister getiririm ister getirmem dedim getirmek zorunda mıyım Cok istiyorsan gelirsin evimde gorursun dedim Sonra eşime bağırdım tartışmaya başladık, Sen neden beni oraya zorla goturdum bak kadın hic değişmemiş hoşuna bile gitti bana nasıl hakaret ediyor ne bicim insansın sen dedim oraya gittik Hicbir şey olmamış gibi davrandı Şimdi de eve gelince de telefondan bana boyle sayıp Sovuyor dedim senin bana bunları yaşatma ya ne hakkın var dedim bir arkadaşın yuzunden bizim bunları yaşamımız değer mi dedim Cok yoruldum artık dedin Bu şekilde eşimle tartıştık sonra kadın bana yazdığın mesajları gosterdim eşim cok utandı uzuldu pişman oldu bu yaptığına bende ondan iyice soğumaya başladım sonra eşim gidip bunu tekrar Arkadaşına anlatmış arkadaşı da bize geldi ozur dilemeye işte konuyu anlatmaya işte Kusura bakmayın demeye sonra karısı eşinin bizim evde olduğunu oğrenince intihar etmeye kalkıyor 40'a yakın hap iciyor Guya Tabii ben buna inanmadım neymiş benim yuzumden iciyormuş sonra ben onu cok kotu hakaretler etmişim Sonra işte arkadaşa Bunu oğrenince hemen bizden cıktı hep beraber gittik kadının yanına ben her şeyi yutarak tekrar oraya gittim kadına bir şey oldumu diye gittiğimizde hicbir şey yoktu evde oturuyordu hastaneye bile gitmek istemedi bişi de olmadı sonrasında Ondan sonra aradan 5 gun gecti bu kadının annesi beni aradı sen dedi benim kızımı sahipsizmi sandın sen ne bicim insansın benim kızım kendini oldurecekti falan dedi Sen benim kızım hakaret etmişsin kufur etmişsin dedi ama halbuki kendi kızı bana hakaret etti kufurler etti Ben de olayı anlattım sonra ona dedim ki kızına yazdığım kufurleri goster o da kızına sormuş kızı demiş ki ben mesajları sildim ben de bunu duyunca Bendeki olan mesajları attım ben mesajları silmemiştim annesi Bu mesajları okuyunca tekrar beni aradı benden ozur diledi kusura bakma dedi kızın adına da ozur diliyorum dedi sonra bana hakaret eden kadında pişman oldu bir ay sonra bana mesajla ozur diledi Ben boyle sacma sapan bu kadar boş şeylerle gercekten yaşayamıyorum Hani hic bana gore şeyler değil eşimin hala bu kadar rahat olması gercekten artık beni cıldırtıyor Dayanacak gucum sabrım kalmadı cunku benim yaşımda kucuk belki hepiniz benden buyuksunuz Belki hepiniz Hepiniz benim ablamsın siz siz soyleyin ablalarım Ben şu an 22 yaşındayım ben ne yapabilirim yani bu durumda ne yapmam gerekiyor yine biz hala onlarla goruşmeye devam ediyoruz en sonunda ben o olaydan sonra tekrar bir araya geldiğimizde o kadına Sen her şeyi telefondan yapıyorsun yuzume karşı hicbir zaman boyle konuşmadım bana benim yuzume karşı konuş dediğim zaman da bana benim psikolojim bozuk Benim Kocam beni aldatıyor ben o yuzden oyle yaptım Seninle bir alakası yok Ben o zaman ne dediğimi bilmiyordum ben pişmanım falan demeye başladı ama ben hala kaldıramıyorum bu konuları gectim eşimin eski sevgilisinin ailesiyle hala bu kadar samimi olması beni duşunduruyor Evet gercekten sizi cok bunalttım farkındayım Kusuruma bakmayın ama lutfen fikirlerinizi soyleyin ben ne yapabilirim yani kimseye anlatamıyorum ve şaka gibi evet hala gidip geliyoruz hic bişi olmamış gibi eşim arkadaşından Bi turlu kopamıyor