Merhaba kızlar. Eşimle aramızda olan anlaşmazlıklari anlatacağım dışarıdan bi goze ihtiyacım var.

Eşimle severek evlendik. Bebegikiz olduğunda daha stresli daha yorgun ve daha mutsuz olduğum icin eşimle her gun tartışmaya başladım. Herşey icin kavga Ediyoruz. Atıyorum bir yeri temizlesem beninle dalga gecerek konuşur aa nasıl oldun da yapabildin diye. Her gun orası pis burası pis diye soylenir asla memnun edemiyorum. Yemek yaptığımda illa bir kusur bulur ama her yemeğe kusur bulur hatta daha yemeden soyler yiyince de guzel olmuş der ama benim hevesimi kırar kac defa soylememesini soylesem de işte ben soylemesem daha iyisini nasıl yapacaksın misafir geldiğinde ayıp olur senin icin soyluyorum falan der.

Bebeğin her şeyine karışır ama asla yardım etmez. Yemek yedirsem cocuğa sicak mi diye kontrol eder veya bir şey yapsam oyle yapma der bezini durmadan degistirmemi soyler ama bez değiştirmez erkeklik gururuna yedirmez falan artik beni bunaltıyor. Her şeye fazla karışıyor. Mesela bebek ağlasa ayağa kalkıp kucağına falan almaz tamam der oper falan ama asla bi gezdireyim de sussun demez beni cağırır.

Her gun aralıksız koltukta uyur kaldırmak icin kavga ederim bazen kalkmaz 4 e kadar uyur sonra gelir beni uyandırır ilişki ister ama demez bu kadın zaten uyumuyor bebek uyutmuyo. Bu ara cinsellik de haftada bir olmaya başladı cunku hep koltukta uyuyor ya da yatakta hemen uyuyor ama az olduğu icin yine beni suclar beni uyuttun fakan der.

Neyse şu an kusuz ona da deginecek olursam kendisinin bekarken bankalardan bir suru kredi cekmiş onları oduyor daha doğrusu maaşı hacizde. Bana da devamlı baski yapıyor babandan para iste araba alayım falan filan diye. Bende bugun isteyecektim tam arayacaktım kapı caldı. Bi bankadan haciz gelecekmiş eve ona sinirlendim soyledim bisey olmaz falan dedi tinlamadi yani bende mesaj attim kendi yaptığın b.k kendin temizle yazdım istemiyorum para falan dedim sinra bana bu dediginden oisman olacaksın falan dedi. Gundiz birkac saat sonra aradım baya acmadı eve gec geldi falan konuşmuyoruz simdi de koltukta uyuyor.

Ne yapmam lazım surekli bir tartışma halindeyiz soylediği herşey bana batıyor. Hep ya temizlik yap der. Sizce ne yapmalıyım