İyi akşamlar benim yaklaşık 2-3 ay suren bir flortum oldu, flortum icin ilk zamanlar gercekten cok cabaladım baktım olmuyor gecen aylarda bağlantımı kestim. Fakat bana tekrar ulaştı ve deneyelim ozur dilerim dedi. Bu zamana kadar surekli kusup kusup barışıyoruz. Gittikce toxic bir ilişkiye dondu bence. Ben bu tarz şeyleri icimde tutmayı uygun gormem ve karşımdaki ile konuşurum genelde. Onunla da konuştum "Bana değer verdiğini hissetmiyorum." dedim. "Hissetmiyor musun?" dedi. Daha sonra neyse boş ver diyip konuyu kapattım ve goruldu yedim. İşte burada ipler koptu ve cidden normal bir arkadaşım bile bana bunu yazsaydı, uzerinde durar onun yanında kalırdım. Ama o oyle yapmadı. Bende tekrar yazdım. "Gercekten değer verseydin goruldu atmazdın." dedim. Tartıştık ve daha sonra konuşalım diyip gitti. Haftalardır konuşmuyoruz. Hikayelerimi beğeniyor. Buyuk ihtimalle benden mesaj bekliyor. Ben onu az once tum sosyal medyadan sildim ve tamamen bitirdim. Bazen bende sorun mu var diye duşunuyorum. Gercekten değer verdi de ben mi goremedim diye sucluyorum. Ne yapmam gerekiyor sizce?