Selamlar. Ben artık kendi kendime yapabilecek hic bir şey bulamadığım icin buraya yazma gereği duydum. 22 yaşındayım universite oğrencisiyim ve icimde asla gecmeyem bir hastalık korkusu var. Neredeyse bir yıl olacak. Her zaman şiddetli olmuyor ama son zamanlarda artık baş edemiyorum. Duşuncelerim surekli değişiyor duşunmediğim hastalık kanser turu kalmıyor bazen. Boynum ağrıyor nefesim daralıyor. Bunlar icin doktora da gidemiyorum sonuc beklerken oluyorum resmen. Onceden gittiğimde doktor bir şey yok dediğinde geciyordu. Daha sonraları icim rahat etmiyordu sanki gozden kacan bir şeyler var gibi hissediyordum şuan tamamen doktora gitmeye korkuyorum. Ayrıca sağlıkcıyım. Bazen hastanedeki hastaların da beni cok etkilediğini duşunuyorum. Ve her şeyi bilmek coğu hastalığı tanımak daha da korkunc oluyor. Bunları duşununce uyuyamıyorum yiyemiyorum gulemiyorum bile. Psikiyatri ye de gitmek istemiyorum cunku antidepresan kullanmak istemiyorum. Lutfen yardım edin bunları yaşayan ve kurtulan var mı acaba. Bide boylr duşunmek beni hasta eder diyenlere beni daha da korkutuyor cunku zaten boyle duşunmek elimde değil