Merhaba hanımlar.. Hemen konuya giriyorum..
7 yıllık evliyim. 24 yaşında evlendim gorucu olarak başladı sevdiğimi dusunerek evlendim, harama bulaşmadan evleneyim dedim... Beni sever uzmez aldatmaz vs temel duşuncelerimdi. Aramızda 7 yaş var. Tabi evlendikten sonra aile faktoru de ortaya cıktı. eşimin fazla ses cıkaramamasi benim de şimdiye gore daha sindirilebilir bir yapım vardı ne kadar soylensem de. İşle ilgili sorunları oldu iş kur iflas et ordan o işe gir..
eldekiler gitti bir yandan ve her elini attığı işte ilerlemek yerine gerilemesi, ailesine ses cıkaramamasi, gunde uc dort saat uyuyacak vakti vardı sadece, e yalnızlık, onun bakımsızligi, icine de kapanık olması benim 7 yılı nerdeyse yalnız gecirmem(yanımdayken bile yalnız hisstmem) ve surekli soylenenmemle gecti. Ama hep daha aşağısına bakıp sukretmeye calıştım bir şeyler duzelir diye bekledim. En sonunda benim değiştiğimi farkettim son aylarda.
Kendi kendime yetiyordum ama şimdi 30 oldum ve aklımda deli sorular.. cocuğum yok bu arada. Hem olmadı hem olması icin cabamız olmadı zaten uc dort senedir oyle bir isteğim de yok.
bir eşle tamamlanmak istemiştim, sosyal hayatım yok ne kadar sağlıksız gelse de kafamın uyusacagi bir eşle tamamlanınca diğer her şey olduğu kadar olsa da olurdu.

Eşim sevdiğini soyler, sarılır, askimli canımli konuşur bende kacc yıldır tık yok. Ama coğu zaman yayık ayran gibi yayılmasıyla gecmişti. Ben konuştukca ofke patlamaları oluyordu. Son iki yıldır evde coğu işi ona yaptırırım vakit olursa. Bir kedim var . İşte soğudum, zamanla arttı bu soğukluk. İşte yok ev duzenli gorunsun yok fit olsun diye taktım oyle mutlu olurum sandım. Misal onceden hazırlanırdim ederdim ama beklediğim alakayı goremezdim, mac yorumları dinlemeyi tercih ettiği zamanlar oldu ben de zamanla cektim kendimi sadece ondan bekler oldum. Şimdi yanıma yaklastiramiyorum bile
Sanki o artık bana rahatsız edici olarak kazandı. Hep duzelcem dedi şimdi ise benim değiştiğimi daha cok farketti, bı tık değişimi de var biraz vakit de gerekiyor bazı şeyler icin amaa tekrar ısınmak mumkun mu ? Yani başına gelen var mı.. evliliğim hic başlamadı diye duşundum şimdiye kadar.
Ama şimdi başarılı, dikkatli, bakımlı ve yaşadığını hissettigim bı adam olmasını cok istiyorum karşımda ama ona karşı iticilik yerine cekicilik hisstmem mumkun olabilir mi bu saatten sonra.. karşıdaki insan değişse bile ki değişir mi insanlar bı de o var artık insanları hic hic takmiyorum da ama beklentilerim arttı
ailem ise bosaninca millet ne der kafasında annem kaldiramayabilir bile.. ve ben flort etmek isteyen biri değilim(daha doğrusu haramlar(herkes kabul etmeyebilir)) oysa aradığım adamı bulmak icin belki Cook insanla takılmam gerekecek o da benlik değil. Yani eldeki eş ve duzenle bir şeyleri değiştirmek mumkun mudur

sağolun okuduğunuz icin ..