Merhabalar okuyacak kısa da olsa bişeyler yazacaklara cok teşekkur ediyorum şimdiden..Konu eşim ne yapıyor ne demek istiyor anlamıyorum .10 yıldır evliyim yaklaşık iki kucuk cocuğum var .. Eşim ozellikle evliliğimin ilk yıllarında bedenimle ilgili kırıcı yorumlar yapar ben uzulunce konuyu değiştirmeye calışır ben oyle demek istemedim şunu yapmak istedim gibi konuşurdu .Orneğin nisanliken gelinlik bakmaya gitmiştik.Guzel olmadı başka bakalım demiştim.Neden guzel olmadigi ortada değil mi goğsun kucuk ..Bir başka ornek cok beyaz tenlisin biraz karar bu şekilde bişey hissetmiyorum gibi..Neyse gecmişimiz bunun gibi bor suru seyle dolu ve sonuc hep aynı ben onu demek istemedim şunu demek istedim gibi ..lafı cevirmeler ..Diyeceksiniz ki neden bu şekilde devam ettin ettim işte ...Cok mu aşıktım diyorum kendi kendime..Hep kendimi sorgulamistim o yıllarda acaba ben mi yanlış anlıyorum gercekten veya bu adam iltifat mi bilmiyor diye ...cevreden aldığım olumlu şeyleri ondan asla alamadım .hep beni pohpohlamak icin soylemiş oldular Neyse gelelim son konumuza yeğenim yeni doğdu annem elleri senin ellerine benziyor demişti.Kizin resmine bakıyoruz ellere bak tam kız cocuğu eli dedi evet dedim ben de annem benim ellerime benzetiyor .Yok dedi neresi sana benziyor ..Senin ellerin annene benziyor dedi burusuklugu dedi ..Ben bakınca buruşuk yerleri dedi neresi mesela dedim parmaklarının katları dedi..Ben de hayırdır benim ellerim buruşuk mu diyince...Neyse iki gundur onun tartışması valla sıkıldım anında laf değiştirilmesinden anında ..Bu arada annem 70 yaşında mumkun değil bende onun kadar buruşuk olması ..Cok icerledim cok..Ama adam oyle demek istememiş ..her zamanki gibi..lutfen bana akıl verin cok yoruluyorum