Merhaba arkadaşlar.
Ben 1 senedir bir cocuktan hoşlanıyordum hic belli etmedim soylemedim sonra mezuniyet balo gununde ona acıldım şaşırdı falan oda benden etkilendiğini soyledi. Neyse biz 20 gundur konuşuyoruz aramızda ozel şeylerde yaşandı bizim ilk gunler konuşmalarımızı aramızda ki wp konuşmalarını bile okuldan 2 haftadır samimi olduğu kıza anlatmış hep. Gecenlerde de onlarla buluşmuştuk ve kız dalga gecer gibi bakıyordu bana bende bunu erkek arkadaşıma dedim oda bilmiyorum falan dedi. İcimde bi kuşku oluştu sabah kalktım telefonuna baktım onla olan konuşmalarına orda gordum anlattıklarını. İnstadan başka kızlara da alev atmalar falan. Ben ona dedim bu neee diye niye anlattın dedm sen benim telefonumu ne haddine karıştırıyorsun sana bu hakkı kim verdi guvenmiyorsan benimle konuşma falan dedi sana acıklama yapmicam cok sinirliyim dedi. Uste cıktı hicbir şey demeden cıktım gittim beni merakta etmedi aramadı da sormadı da. O kadar uzgunum ki. Telefonunu hep yanımda bırakırdı hic karıştırmazdım ama kuşku oldu icimde haksız mıyım bu arada yaşlarımız 30a yakın ergen değiliz olaydan oyle bir şey duşunmeyin