Ailemden surekli azar işitiyorum başarısız olduğumu bir turlu iş bulamadığımı soyluyorlar 2 yıldır işsizim nereye başvursam biri de mi almaz o kadar bunaldım ki normalde benim eve uzak bir yer olacak gibiydi giriş cıkış olmaz diye kabul etmiyorlar ama işe giremiyorum diye isyan ediyorlar gercekten cok cabalıyorum o kadar bunaldım ki anlatamam. Kpss den bir puan aldım o bile işe yaramıyor artık kılık kıyafetime bile karışıyorlar whatsap profil resmime bile bugun karıştı annem. Ne haddine ya benim resmim ben secmişim ben beğenmişim. O kadar kızgınım ki hayata karşı herkes atandı cevremde iyi para alıyorlar geziyorlar ben hep başarısız ne yapsam olmuyor isyan ediyorum hayatımdan. Gecen haftalarda kuzenimin duğunu vardı herkes kıyafet hakkında yorum yapıyor size ne ya ben beğenmişim yetmez mi. Ama yok illa onların dedikleri olacak kuaforun yaptığı makyajı bile beğenmediler sanki ben yapmışım gibi davranıyorlar. Dua ediyorum olmuyor. Cevreme bakıyorum onların hayatı cok guzel benim niye değil hep ben mi sabır cekmek zorundayım. Ama bana da yeter ya. Birini sevdim onla da ayrıldım toplum ne der boşanmış birine cocuğu olan birine diye ya yoruldum gercekten. İnsanlar benim derdim yokmuş gibi davranıyorlar. Ben de insanım ben de bıkıyorum bu hayattan arkadaşım isyan ediyordu universite yurdunda kalırken derdini anlattı benimki onun yanında daha beter kalıyordu annesi ona neden arabayı siyah almış diye annesiyle tartıştı. Ben de buna mı isyan ediyorsun yani kimsenin malında gozum yok . Ki arkadaşımın şuan en luksunden 3 arabası var ve aynı yaştayız. Hayat hep bana mı zor olacak gercekten merak ediyorum. 22 yaşındayım ve gercekten coktum ben de genclik hevesi diye bir şey kalmadı. Bildiğiniz bir dua esma zikir varsa yazın lutfen. İşlerimin rast gitmesi icin Meditasyona başladım biraz iyi geldi ama bugun yine annemle tartıştık moralim duştu. Bugun spor uygulaması indirdim yapayım diye onu yapacağım fazla kilom yok ona bile laf ediyorlar beden kitle indeksine gore normalim yok cok kilo aldın diyip duruyorlar. Bir lafını dinlemesem ikinciyi dinliyorum Bir kulaktan girsin bir kulaktan cıksın diyeceksiniz siz yapabiliyor musunuz ailenizle yaşıyanlar bir kez bu şekilde yaparsın ikinci şekilde olmuyor insanız biz de . Psikologtan randevu almaya duşundum devlet olmaz online terapi alıyım dedim ama calışmadığım icin o da yok cevremde arkadaşım kalmadı bunları anlatacak o kotu bu kotu diye diye arkadaşlarımdan soğuttular bu yuzden buraya yazdım Allaha inancım var ama ben de insanım yoruldum bunu yazarken ağlıyorum hep ben mi sabır cekeceğim diye bu şekilde de inanc eksikliğine neden oluyorum biliyorum. Skolyoz tedavisi goruyorum kamburum şimdi bir de polikistik over sendromu cıktı başıma cocuk sahibi olmak zormuş bu şekilde bekarım ama şimdiden onlemini alacağım adet doneminin 3.gunu hormonlarıma bakacaklar ona gore ilac tedavisi başlayacakmış Biliyor musunuz beni kimse beğeenmiyor cevremde herkesi beğeniyorlar erkekler beni beğenmiyorlar kamburumda fazlasıyla var bu yuzden galiba ben universitenin son zamanlarında ilk sevgilim oldu o beni beğenmiş arkadaşlarım sonra tanıştırdı onunla da ayrıldık annesi felc gecirmiş babası engelli onların yanından ayrılamıyordu onun ahını mı aldım bilmiyorum. Dediğim gibi bildiğiniz bir dua zikir esma varsa yazarsanız beni cok mutlu edersiniz .Teşekkur ederim .