Eski konularimi bilen bilir evlilik arefesinde ayrilip tekrar duğun tarihi alip evlenmistim kv ile beraber yasamamak icin ama bunlar nikahtan 1-2 ay sonra allem etti kallem ettiler beraber yaşadık tam 3 sene .. Aslinda duğunden 5-6 ay sonrasina kadar gayet iyiydi hersey sonrasi kabus cinsel iliski diye kalmadi eşim psikolojik duzelicem dedi bekledim.4 yillik evlilik toplasan 10 kere beraberlik.Kac kere aile terapistine gidelim dedim doktora gidelim dedim kabul etmedi neyse ama aptal bendeniz bekliyorum halen duzelir diye neyse şehir degisikligi yapmamiz gerekti benim işim icabi ama nasil mutluyum kendimize ev acicaz diye, actık ama 5 ayda kapattik evi.Sebebi annesi yasliymis onu yalniz birakamazmis adam bana diyo ki zaten ben sana kocalik yapamiyrm ayrilalim ben şok tabi neyse kuldur paldır gitti bende evi bosalttim ailemin yanina geldim.Boşanıcaz guya ama davayi ac diyorum acelesi yok acariz diyo bende psikolojik olarak cok sıkıntı yaşıyorum yaşadıklarimi hazmetmeye calışıyorum ama bu adam napmaya calışıyor anlamiyorum fikrinize ihtiyacim var...