2 ay once 2,5 yıllık guzel gittiğini sandigim iliskiyi aniden sebepsizce bitirdi ustelik ayrılmak istediğini telde soyledi.ayrilmadan 3 gun oncede her ay yaptığı gibi ay donumumuzu kutlayıp “bu hayatı seninle yaşayacağıma soz veriyorum “ diye mesajlar atan adam uc gun sonra ayrıldı ..ayağına gittim sebebini sormaya gelmedi geri don dedi ..aynı akşam dayanamayıp bir daha yanına gittim bu sefer geldi boylesi ikimiz icin daha iyi dedi ve ne helallik aldı ne ozur diledi arkasını dondu gitti oyle fedakarlıklar yapmıştım ki ona ne kadar hataymış kendimden nasıl odun vermişim cok kızıyorum kendime .kiz avukat ve benden cok guzel olduğu icin sattı beni ..Hikayeler paylaşıyor hic utanmadan kıza gondermeler şarkılar bir gordum aşık oldum demeler,bana yaptığı gibi gullu cicekli masalarda yemekler ..ustelik benim fake hesaptan takip ettiğimi biliyor gozume soka soka yapıyor ..utanmadan da hala şirket adresinden benim ve herkese acık hikaye paylaşan adrkadasimin hikayelerine bakıyor ..cok salakmisim .duşunduğum tek şey hersey yalanmış sevmemiş beni ..Su an cok mutlu her anlamda istediği gibi bir aile ve istediği gibi bir kız buldu..hayat cok garip Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın .bu şekilde basına gelip ilahi adaleti yaşayan var mi arkadaslar yalvarıyorum size mutlu olurlar mi kız tam istediği gibi ?