Herkese merhabaaa ) Bir kac aydır konu acmayıp sadece okuyan taraftaydım. Bugun nedense yazıp paylaşmak icimden geldi. 29 yaşındayım ve son ilişkim cok sorunlu bir şekilde 9 ay once bitti. Cok zor zamanlar atlattım kendimi duzenlemem icin destekler aldım ve şuanda hem kendime hayatıma ilişkilere aileye vs. bakış acım cok değişti, olumlu anlamda değiştiğini soyleyebilirim. Fakat mizacım da değişti bu surecte, cok guler yuzlu ve yumuşak biri olduğum soylenir ben de bunu duşunuyorum kendim icin, yakın cevremde aile ve arkadaş ortamında boyleyim,rahatım gulerim eğlenirim goy goy yaparım fazla eğlenceli olduğum soylenemez ama bulunduğum ortama uyum sağlayan bir tipim, ice donuk ve surekli kafasında birşeyleri sorgulayan biri değildim bu kadar.

Sorun şurada başlıyor; son zamanlarda 2 flortum oldu biriyle hala konuşuyoruz diğeriyle goruşmuyoruz artık. İkisi de benim icin cok ciddi durduğumu davrandığımı konuştuğumu soylediler. Neden bu kadar ciddisin der gibi. Ve olumsuzluk barındıran şekilde. Ve şuan goruştuğum hem cok eğlenceli hem de olgun biri, fakat o espri yaptığında dahi ben o moda gecemeyip resmen bilimsel araştırma okuyup tartışıyormuş gibi cevaplar veriyorum, istemsizce. Guluyorum tamam iyi hoş ama eminim karşı tarafa o ictenlik gecmiyor bunun da farkındayım. Boyle biri değildim hic değildim hem de gulerdim eğlenirdim eğlendirirdim. Şimdi eğlenemediğimi farkediyorum gulerken bile kasılıyorum kendi icimde. İcim cok huzursuz ve olayı sadece kendime yoruyorum. Hani şu değil '' enerjimiz uymadı sanırım o yuzden bu moddayım.'' bu değil bakın. Şu: '' Ah eflatuns bak kendin olamadın yine tum gun birlikteydiniz kastın sustun kaldın gulemedin bile dolu dolu.'' Gercekten cok sıkıldım kendimden bu konuda. Bu konuda bana onerileriniz olur mu ? İnsan tabiki gereken zamanlarda durumlarda ciddi olmalı buna gore davranmalı ama ben bunu biraz fazla mı abarttım ? En yakın arkadaşım da bunu soyluyor sen cok ciddi duruyorsun tabi adamlar kacacak diyor; bana gore de o cok lacka ve herkes beni sevsin benle konuşsun herkesle iyi olayım kafasında biri, o oyle oldukca ben ortamlarda daha da soğuk buzdolabı şeklinde gorunuyorum hatta. Arkadaş ortamı neyse de tanıştıklarım da bunu belirtince ister istemez kafaya taktım sanırım.