11 haftalık hamileyim ama boşanma surekli gundemde eşim surekli sen atanamadın ( kendisi atandı) KPSS de calışmıyorsun diyor ama ben şu an ozel sektorde calışıyorum buna vakit bulamıyorum istesen bulursun diyor ama artık yapamıyorum oğlen gidiyorum işe ama oğlene kadar evimin işi oluyor akşam da gec geliyorum. Surekli her tartışmada senle evlendiğime cok pişmanım lanet olsun o gune diyor. Evlendiğimiz gunden beri surekli boşanmak istiyor hemen bitsin diyor, ust uste bi şeyleri unuttum anahtarım cuzdanım vs sen beyinsizsin diyecek kadar hakaret etmeye başladı Ben de artık dayanamıyorum kabul ediyorum boşanmayı ama bu surecte bebeğimi kotu etkilemek istemiyorum stresim ona gecsin istemiyorum ancak artık boşanacağız ailemin yanına donmeyeceğim ama doğumdan sonra bi sure calışamayacağım sonra da cocuğa kim bakacak ben bu kadar şeyin altından nasıl kalkacağım bilmiyorum yapabilir miyim?
Ozel bir okulda calışıyorum oğretmenim ama yazları maaşımız ve SGK mız kesiliyor yani maddi olarak destek cok da bulamam acıkcası. Yapabilir miyim ilk cocuğum ben kendimi cok kotu hissediyorum bebeğimi işim yok diye benden alırlar mı ? Almazlarsa da ona yetebilir miyim ? Başaran var mı