Merhabalar ilk kez yazıyorum umarım kendimi doğru ifade edebilirim. 15 yıllık bir arkadaşım var ve acıkcası bu sure icinde bircok defa arkadaşlığımı bitirdim ama vicdanıma yenilip geri barıştım. Kendisi surekli benden beklenti icimdedir surekli birşeyler talep eder. Bu maddi veya manevi ikisi icinde oyle. Ornek vereyim surekli arar sorunlarını anlatıp dert yanar ama ben anlatınca konuyu kendisine getirir,ailesi baskıcı biri devamlı onu evinden almamı ister,ara ara ufak miktarda olsa borc ister, ya da benim icin şunu yapar mısın şurayı arar mısın X kişisiyle konuşur musun vs vs boyle daha bir cok şey en basitinden bir yemek siparişi verecek onu bile benden rica eder. Universite okurken Excel kullanımından pek anlamadığı icin benden sunu hazırlamamı istedi kırmadım gunlerce uğraşıp yaptım ama sorumsuzluğu sonucu sunuyu kaybetti

Son olarak şunu ekleyeceğim arkadaşımın başından nişanlılık donemi gecti o donemde biz kustuk o zamanlar mutluydu sıkıntı yoktu tabi beni hic bir şekilde aramadı etmedi davet etmedi duğunun kıyısından donup nişan atınca aklına geldim yine dert yanmaya başladı. Ben yine vicdan yapıp zor donemden gectiği icin yanında oldum. Şimdi yakında benim erkek arkadaşım ailemle tanışmaya gelecek surekli tanışmaya nişana bende geleceğim diyor ben istemiyorum halbuki. Bu konuda napabilirim? Umarım sizi sıkmamışımdır teşekkur ederim