23 yaş diye belirtmemin sebebi bu yaşımda bile bu kaygılarla uğraşmaktan sıkılmış olmamla ilgili.Onemli ve geciş aşaması olan tum sınavlarıma hazırlanma doneminin son aylarında bu durumu yaşadım malesef.ve hepsinde de kafama taktığım konular oldu seslerle ilgili ve bu cok bıktırıcı.galiba stresimi buna yonlendiriyor beynim.Bir sınavda alt komşumuzun TV sesi, bir sınavda sokakta surekli havlayan kopek sesleri.Ve boyle olunca aslında "normal olan bu seslerden" rahatsız olunca daha da strese giriyordum "bana ne oluyor boyle" diye.Ya sonrasında da devam ederse bu ses hassasiyeti diye duşunup daha da kaygılanıyordum. Bu yılki sınav doneminde spesifik herhangi bir ses rahatsız etmedi bu sefer de genel olarak bircok sesten rahatsız olmaya başladım.Ders calısırken kulaklık takıp klasik muzik dinliyorum artık bu şekilde daha iyi konsantre oluyorum. Ama bu seslere olan hassasiyet durumu beni daha da strese sokuyor.genel bir bıkkınlık ve tahammulsuzluğum de var.Bir gecmişi duşunuyorum bir de gelecegi duşunup kaygılanıyorum.Sınav donemi gectiğinde tekrar normale dondum diğer sınavlarda insallah bu sınavda da oyle olur.Bazı insanlar cok sakin ve rahat oluyor. Oyle birisi olmayı cok isterdim. Stres yonetimi konusunda bana ne tavsiye edersiniz ?