Selam hanımlar yine arkadaşım icin bir konu acıyorum uyelik almaya ikna edeceğim inşallah

Merhabalar 3 yıllık bir ilişkim var. Biz internet uzerinden tanıştık her şey guzeldi biraz zorluklar oldu tabii ama beni kıracak hicbir hareketi olmadı. Ama fark ettiğim bazı davranışları var ozellikle son 1 yıldır. Yakın bir arkadaşımla tanıştırdım onun yanında bana cok ukala ve şakayla karışık laf sokar şekilde davrandı. Guldum ettim ama bozuldum. Sonra arkadaşımla konuşurken şey diye sormuştum beni seviyor musun(şakalaşma amaclı sevimli bir şekilde)? O da tam cevap verecekken ayı gibisin sevmiyordur dedi sevgilim. Arkadaşım guldu falan. Boyum uzun ve kiloluyum ancak sevgilim de kilolu. Bu yuzden mi boyle davranıyor anlamış değilim. Ayrıca bunları yaparken ciddi şekilde yapmıyor şaka gibi soyluyor o yuzden o an tepki veremiyorum. Başlarda hep evlilik hayalimiz vardı hatta bu sene icin sozleşmiştik ama onu da erteledi. Hic evlilik konusu acmıyor ben acınca geciştiriyor ikimizin de yaşı 22. Ben makine muhendisliği okuyorum o eczacılık. Ailesi doğulu belki orfu adetleriyle alakalı cekiniyordur ailesi sıcak bakmamıştır diye duşundum hatta sordum ama oyle bir şey olmadığını soyledi. Surekli şakaya vurup geciştiriyor yuzu falan duşuyor. Hayatında başka biri olmadığına eminim. Acaba beni beğenmiyor mu diye duşunuyorum ama dediğim gibi o da kilolu. Goruşlerinizi merak ediyorum arkadaşlar şimdiden teşekkur ederim..