Merhaba hocam. Ben tup bebek tedavisi oldum. Daha once bir normal tup bebek ve bir dondurulmuş iki negatifim var bu ikisi de 3. gun embriyosuyla 2 şer transfer yapılmıştı. Daha sonra merkez değiştirdim orada da yumurtalarım olgun cıkmadı toplamadan sonra transfer olmadı. Aynı merkezde ocak ayında tedavi oldum. 8 yumurta toplandı 3 boş biri de dollenmemiş. 4 yumurta dollendi. Zaten bende tedaviye başlarken miyom tespit edildiği icin dondurulup ameliyat olup oyle konulacaktı.
3. gun aradıklarında embriyolarımın biraz yavaş ilerlediğini boyle dondurulursa hamilelik şansımın az olabileceğini ve 5. gune kadar izlemek istediklerini soylediler. Daha sonra embriyolarım 5. gunde de gelişimine devam etti ama 6. gune bıraktılar ve 6. gunu dondurulacak duzeyde 2 embriyom kaldı ve donduruldu. Embriyolog ile ameliyat icin gittiğimde goruştum telefonda da bilgi almıştım. 2 embriyom ''Grade 2 BC ''kalitesinde. Orta kalite embriyo olmuşlar. Blastokist seviyesine 6. gun ulaşmışlar o yuzden 6. gun beklenmiş zaten sanırım 6. gun embriyolarının nedeni de blastkosit olmasını beklemekmiş. Yoksa 5. gun donduruluyormuş. Bu embriyoların tutunma şansı nedir? blakstkosit seviyeye gelmiş olması ve bozulmamış olmaları şansı arttırır mı? zaten 7. gunde de tutunuyormuş embriyo eğer cozlulurken hucre kaybı yaşanmazsa ihtimal yuksek dediler siz ne duşunuyorsunuz?
6. gun dondurulmuş embriyo hakkında.
Tüp Bebek0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- 6. gun dondurulmuş embriyo hakkında.