Kızlar iyi geceler. Ben biraz bunaldım sanırım icimi dokup fikirlerinizi almak istiyorum… şuan gundem de ikinci cocuk muhabbeti donuyor eşim aşırı cok istiyor… aslında ben de istiyorum arkadaşlarım cevrem hep ikinciyi yaptılar yada hamile ozenmiyor değilim.. evde yine kucuk bir bebek olması kokusu ne bilim icim kıpırdamıyor değil… ama işte maddi sıkıntılar beni duşunduruyor. Oğlum 5 yaşında. Şuan calışıyorum annem bakıyor annemler de memlekete taşınacaktı seneye kaldı… bende kendimce diyorum şu bir sene calışmaya devam etsem cunku ev aldık kredi oduyoruz eşimin maaşından 3500 kalıyor hani bir sene sonra maaşlarda artınca kredi parası erir biraz… şuan kendim gecekondu da 1-1 kopek bağlasan durmaz rutubetli bir evde yaşıyorum yaşamamında sebebi biz eşimle ayrılmıştık evi herşeyi dağıttık sonradan barışınca bu evi bulduk cok borc olunca oyle ikinci el yavaş yavaş duzduk kirası da buranın 500 du diye tuttuk dişimizi sıkalım dedik kendi evimizi şimdi yeni kiraya verdik 3500 TL ’ye. Diyorum parasına hic dokunmasam mobilya eşyası İCİN birikse… bende cpcuk yapsam hamilelikte calışmaya devam edip 32. Hafta kadar calışınca sanırım SGK bşr odeme yapıyormuş en azından hastane doğum param cıkar… seneye de eşimin maaşı artmış olur oyle boyle geciniriz Allah omur verirse… ama bir yandan da diyorum cocuğu buyutmuşsun iş hayatına başlamışsın 4 yıl evde kalmanın sonunda o ekonomik ozgurluk guzelmiş ne gerek var. Ama ailemden tut ozellikle eşim cocuk diye tutturdu tek ile kalmaz diyor… arkadaşlarım da inatla resim atıyorlar sana da yakışır yap artık bir tane diye… boyle bşr tarafım kıpır kıpır bir tarafım korkuyor yine doğum lohusalık bunları duşununce bşr gerilmiyor değilim hamileyken calışan arkadaşlar oldu mu yorum yaparsanız sevinirim. Okuduğunuz İCİN teşekkur ederim