Merhaba,
Kamuda calışıyorum ve 3 kadın bir erkek olarak calışıyoruz.Hepimiz memuruz kıdemli olan kadın yetkili.Kanunen bizden bir farkı yok ama yetkili olduğu icin iş akışını sağlıyo gorevlendirmeyi belirliyor.Yetkili ile ilk işe başladığımdan beri anlaşamıyoruz.İlk işe başladığımda angarya işleri yaptırmaya calıştı, amir gibi geldiğimize gittiğimize karışmaya calıştı sohbet ettiğimiz zamanlarda bana laf sokmalar vs. Ben herşeyi kabul etmedim ve itiraz ettim diğer arkadaşlar yetkili ne derse onu yaptı ve yetkili bana duşman oldu beni mudure bile şikayet etti kotuledi ve mudur kıdemli olduğu icin onu savundu.Şimdi yetkili ile aram cok kotu asla muhattap olmuyorum selam dahi vermiyorum mudure şikayet ettikten sonra ama surekli benim acığımı bulmaya calışıyor basit basit şeylerden hata bulup mudure yansıtıyor ve diğer arkadaşlardan biriyle birlikte bişey yapsam hemen yanına cekmek icin ya kıyak yapıyor yada sıkıntı cıkarıyor benle birlik olmalarını istemiyor. Şuan hepsiyle aram kotu ve mudurler beni kotu biliyor ne yapmam lazım