Merhabalar danisacagim bir konu var kadın ve erkek 25 yaş ustu ikisinin de işleri gucleri var bir yıldır goruşuyorlar cok sık derecede ve aynı ev ortamına da girilmiş. Erkek sevdiğini soyluyor ve hissettryor sadikta ama tek sıkıntı erkek evlilik uzerine konuşmuyor planlarından bahsetmiyor gelecekteki planlarında kızla ilgili ortak bir plan soylemiyor. Bir yıl suren bu yakın goruşmede evlilik konusunun planlarının erkek tarafından konusulmamasi bir sorun olduğunu gostermez mi erkeğin borcları var fakat kız evlilik surecinde cok bı şey istemeyecek bir kendisine de soylemiş zaten ikisi memur surekli dolanıp durup apartta yaşayacaklar evlilik olursa. Kız icraatten ziyade bı soylem plan beklyor onceden oda tanımaya calışıyordu bir yıl gecince artık duşunmeye başladı bu durumu erkeğe citlatti o da ben senle evlenmek istyorum dedi kız soyleyince bunu dedi isteyen erkek ne olursa olsun dağı taşı asmaz mı sikistirmaz mı en azından bı plan cizmesi ve bunu kıza dile getirmesi gerekmez mi kız ustune duşmek evlilik meraklısı gozukmek istemediğini icin ilişkiyi bitirmeyi duşunuyor benim soylememle istemekle bı şeyler olmasın gibisinden duşunuyor bu konu hakkında fikirlerinize ihtiyacımız var