merhaba arkadaşlar, bu siteyle ilk tanıştığımda hic bilmediğim bir konu hakkında internette bilgi toplamaya calışıyordum. 23 yaşımdan beri endometriosizle uğraşıyordum. evlenir evlenmezde hayatıma "kısırlık" korkusu kabus gibi coktu. hic cocuk duşunmuyorken acil bebek dediler... sonrsı hepimizin yaşadığı stres, işlemler, korkular, başarısızlıklar...

bu sitede aralarda okuduğum tek tup endolyken hamile kalma hikayelerini buyuk bir mutlulukla okudum.cunku tum iyi haberler benim icin de bir umut demekti ve eğer birgun hamile kalabilirsem bunu mutlaka bu siteden paylaşırım demiştim.Cunku insan tedavi surecindeyken ne kadar istemesede olumsuz, negatif bir duşunceye kapılıyor. Ben tum bu olumsuz duşuncelerden bu sistede okuduğum guzel, olumlu, mujdeli haberlerle kurtulmuştum. Belki benim yazdıklarımı okuyup, morali duzelen,umudunu kaybetmeyen birileri olabilir demiştim.

2. tup bebek denememi şubat başında yaptık. bu sefer ilki gibi değildi. cok umutlu değildim. Ama sonuc pozitif cıktı. cok sevindik tabi ki .... Şu anda 10 haftalık hamileyim. ve hamile kaldığımda 5 cmlik endometriosis kistine sahiptim. 3 tane ameliyat gecirdim endometriosisten. ve her seferinde tekrarladı. İnşallah hamilelik surecinde geriler ve bir daha oluşmaz.

yani ne olursa olsun umudu kaybetmemek cok onemli. gercekten bebeklerin gelme zamanı var. biz kafamızda olumsuz şeyler kurarak bu sureyi değiştiremiyoruz. İnşallah herkes en kısa zamanda yavrusuna kavuşur.