Merhaba Arkadaşlar,
O kadar mutsuzum ki bana yardım edin lutfen psikolojik olarak cok kotuyum iyice icime kapandım.
2,5 yıldır erkek arkadaşım var ve yıllar once boşanmış şu an 14 yaşında bir kızı var. Cocuğuna cok duşkun.
Bende kızını gordum anne tarafı bayağı zengin, her istediği olan, şımarık bir cocuk. Ben yani biz ailem orta halliyiz. Genelde boyle zengin, şımarık kişiler karşısında kendimi duşuk goruyorum. Kızını birkac kez gordum. Mesela Araba kullanmayı bilmemem onu cok şaşırttı. O ise şimdiden biliyor. Bir de mesela bir otelde falan hic tatile gitmediğimi, yuzmeyi bilmediğimi oğrense duşunsenize ne kadar ezik olurum. Ama erkek arkadaşımı cok fazla seviyorum inanılmaz iyi biri, bana yardımcı olur her konuda, beni de seviyor. Eski eşi suslu,zengin yani her istediğini yapan bir kadın ben onu sosyal medyadan buldum her gun bakıyorum esteksiz hallerinin ekran goruntusunu alıyorum erkek arkadaşıma gostereyim beğenmedim diye falan. Yani erkek arkadaşımın kızını sevmesini vok kıskanıyorum ben hic evlenmedim 32 yaşındayım ve bu gune kadar kimse beni bu erkek arkadaşım kadar sevip duşunmedi ve bu hayatta beni de birinin en cok beni sevmesini isterdim bu yuzden kızına olan sevgisini kıskanıyorum bu dunyada en cok sevdiği insan kızı sonucta. Eski eşi ile de iyi ortak arkadaşları var bir suru, onu da ne olsa ne yaşansa hep sevecek merak edecek cunku cocuğunun annesi diye. Ama beni bir anda silip atar. cocuğu ile konuşunca ona oyle icten sevgi sozcukleri soyluyor ki bir anda moralim sıfır oluyor ( bana da hep soylesin istiyorum) eski eşini takip ettiğimi biliyor. Yani onları cok kıskanıyorum ne yapayım bilmiyorum ama seviyorum. İş yerimiz aynı nasıl ayrilayim her gun onu gorerek unutmam imkansız ki zaten iş yerinde bizi arkadaş biliyorlar bir anda konuşmasak ne dedikodular olur. . O her şeyi yaşamış bana hic evlilik konusunu acmıyor bir daha asla cocuk istemezmiş. Benim sucum ne butun arkadaşlarım evlendi cocuğu var. Benim bu hayatta bir amacım yok. Rahatsızlığımdan dolayı cocuk olmasa daha iyi belki ama en azından bende gelinlik giymeyi hak etmiyor muyum

Bu durumda olan varsa konuşmayı cok isterim lutfen