Merhaba arkadaşlar
Biraz dert yanmaya biraz da akıl almaya geldim sizlerden...
32 yaşında işinde gucunde bir kadınım. Yaklaşık 4 senedir duzenli bir ilişkim olmadı.
Kendimde de sıkıntılar vardır belki o yuzden her şeyi karşı tarafa yuklememek gerekir.
Ama artık bazen yorulduğumu hissediyorum.
Evlilik delisi değilim ancak en azından duzenli bir ilişkim olmalı ciddi anlamda artık yol kat etmem gerektiğini diye duşunuyorum.
Surekli tuhaf tuhaf olaylarla karşılaşıyorum.
4 senedir uğraştığım beyefendilere gelirsek;
.....ona Araba almak icin kredi cekmemi istedi.
.....kılık kıyafetimi duzeltirsem(!) nişanlanabileceğini soyledi ki bu şekilde bir talebim olmadığı halde
.....2. kez goruşmuştuk maddi anlamda sıkıntılı olduğunu ve Aramızda 3 un 5 in lafı olmayacağı icin(?)para istedi
.....hicbir şekilde evlilik duşunmediğini ama gezip tozabileceğimizi soyledi(Baştan pazarlık yapıyormuş daha sonrasında başının ağrımaması icin)
.....bana bakınca eski sevgilisi geliyormuş aklına hic istememiş aslında ayrılmayı derdini dinledim ve bir daha alakadar olmadım.
.....uzak mesafe ilişkisini yurutemeyeceğini duşundu. Daha onceki kız arkadaşı onu aldatmış. Guven sorunu yaşıyormuş.
.....kadının calışmasını pek uygun bulmuyormuş.
.....kendisiyle muhatap olmadım bitişinde cunku 1.5 senelik ilişkisi varmış. Reklam arası gibi aralarına girdim sanırım haberim yoktu. Hanımefendi aydınlattı sağ olsun. Engellerken hala ilişkisi olmadığını iddia ediyordu.
.....Kafeden cıkarken bana oncelik tanıdığını duşunmuştum cıktım gelmesini bekledim neden gelmediğini sorduğumda kapıda duran kopeği kovalamamı istedi korkuyormuş. Cok itici geldi.
Birkac kez goruştum. En fazla 1-2 aylık goruşmelerdi. Oyle gecti gitti. Kısaca bir ozet gecmek istedim.
.....Şimdi goruştuğum kişide sanki biraz sıkıntılı gibi
Yakın kız arkadaşlarına bana gore samimi olan kelimelerle sesleniyor. Şakalaşıyorlar birbirlerini ısırıyorlar. Bu durum beni rahatsız ediyor.
Bazen denk geliyor sosyal medyada cok farklı fotoğrafları beğeniyor. Anlam veremiyorum gercekten.
Sohbet edebiliyoruz konu konuyu acıyor bazen mutlu olduğumu hissediyorum ama bir şeyler eksik gibi aramasa aramam mesela..
Diğer goruşmelerime gore değerlendirdiğimde
-Para istemedi
-Kıyafetlerime karışmıyor
-Gecmişe donuk birisine saplantılı gibi gorunmuyor.
hani derler ya kadınlar hisseder diye ben hic bir şeyi hissetmiyorum.
Bir insanı neye gore değerlendiriyorsunuz?
Ben hic kimseye bu kişi doğru insan diyemiyorum.
Kendimden taviz vermek istemiyorum yapıma ters geliyor
Etrafımdakiler bazen cok dik başlı olduğumu soyluyorlar.
Anlattığımda herkesin sorunu oluyor ama alttan alınınca bazı şeyleri ilişkinin rayına oturduğundan bahsediyorlar.
Flort olaylarını beceremiyorum sanırım ben.