Herkese merhaba, 5 yıllık evliyim ve 8 aylık hamileyim.
Eşimi bildim bileli ailesi hatalı bile olsa benı korumaz kollamaz. Sessiz kalır. Hatta benım hatalı oldugumu ima eden tavır ve sozlerde bulunur.
En son olayı kısaca ozetleyeyim.
Teyzesi tum sosyal medya mecralarından beni ve ailemi silip, kocamı arayıp BENİ NEDEN SİLMİŞLER diye yalan soyleyip ara bozmaya calıştı.
Yaklaşık 2 sene oldu asla konuşmadım, goruşmedim. Ama kocam bunu yanlıslıkla yaptıgını soyluyor yalan soylemenin yanlıslıgı mı olur?
Aramızı bozmak icin yapılan bi hareket ve yalandı.
Goruşmemeyi surdurdum. Taa ki dune kadar. Neymiş bebeğe battaniye almış. Kaynanamla gonderecekmiş.
Ya ben seninle goruşmuyorum. Bebeğime senin art niyetle yaptıgın hareketlere rağmen aldıgın herhangi birşeyi kullanır mıyım? Asla.

Ama eşim coktan hediyeyi kabul etmiş bende annesine kabul etmemesini sıkıntı olacağını soylemesini istedim ve kıyamet koptu.
Evden ayrıldım ve ablamın yanına geldim. Hıc bir şekılde bana destek olmamasından beni kollamamasından ve hep benı haksız gormesinden yoruldum.
Bu arada tum sulalesinin yaptıgı cogu şeye hep goz yumdum. Kucuk duştuğum anlar oldu yinede arkamdan duran bi eşim maalesef olmadı.

Hamileyim ama ayrılmayı duşunuyorum. Mutsuzken cocugumu bu ortamda nasıl mutlu yetiştirebilirim ki..
Bu arada son 1-2 senede az da olsa duzeldiğine inandıgım icin bebek yapma kararı aldım. Ama ilk olayda yine aynı davrandı..